(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2006.

Seuraava vaihe

Yllätyksiä löytyi, liikaakin. Seinän alimmat hirret olivat läpimätiä ja aukkokohtiin oli tungettu mm. vanhoja räsymattoja, jotka puolestaan olivat keränneet kosteutta ja mädättäneet hirsiä lisää. Alimmat hirret piti siis vaihtaa.

Seuraavaksi seinä koolattiin ja hirren sisäpuolelle laitettiin lisäeriste ja sähköjohdot.


Kuvaa pukkaa

Eräs kaltaiseni remonttiharrastaja on kysynyt, miten remppa on tehty. En nyt viitsi siitä kovin paljon kirjoitella, koska sellaista varten löytyy toisia palstoja. Laitan pienen kuvasarjan, jossa näkyy eri vaiheita. Kysyä voi, jos joku kohta kiinnostaa.

Tässä siis tuo samainen ovinurkka ennen töiden alkua. Tämän jälkeen purettiin pinkopahvit, lattia ja katto.


Kiitos

Kovin moni on laittanut viestiä tulemaan tuon edellisen bloggauksen jälkeen. Kiitos.

En nyt kuitenkaan kovasti masentunut hämärän rajamailla elävän kotitarvepsykologin kommentoinnista. Jaksan elää tämän kanssa!


Mielenkiintoista

Sain tämän sivuston sähköpostilaatikkoon viestin, jossa kerrottiin, että olen jollakin tapaa outo ja epäilyttävä, kun annan elämästäni niin iloisen kuvan. Kirjoittajan mukaan olen kuitenkin pohjimmiltani yksinäinen ja surullinen, mutta yritän peittää sen teeskentelemällä onnellista.

En tiennytkään, että torppakuvista voi tehdä noinkin syväluotaavan luonneanalyysin. Ehkä en tajua, kuinka kurjaa elämäni pohjimmiltaan on. Lupaan yrittää masentua lähitulevaisuudessa.



Verhot

Ne aiemmin mainitsemani verhotkin saatiin paikalleen ja pupu ompeli joka ikkunaan vielä salusiinitkin. Ikkunasta näkyy rinteessä oleva aitta ja sen alapuolella oleva sauna.



Kuvakavalkadi jatkuu

Ja tässä tämän hetkinen tilanne. Listat puuttuvat vielä, mutta kyllä ne jossakin vaiheessa saadaan paikalleen. Ostettu ne jo on. Odottelevat vajassa, jotta ehdittäisiin työstää.

Eteinen näyttää laajemmalta, koska purimme sieltä pois vanhan kylmäkaapin. Sen tilalla on sivustavedettävä sohva, jonka kuvan olen laittanut tänne jo joskus aiemmin.