(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2012.

Valmis!

Viikonloppuna tuli huoneen seinät maalattua kokonaan valmiiksi, ja samalla kaikki sähköt tuli kytkettyä toimintaan. Myös sivuikkunoiden päällä olevat räystäänaluset tuli koteloitua, mikä olikin epämiellyttävä homma, sillä mikään linja ei ollut suorassa; ei kattolevy, ei hirsi, eivät kattotuolit. Levyn asettaminen paikalleen oli siis aikamoista nykertämistä. On uskomatonta, kuinka paljon aikaa - ja hermoja - tuhraantuu jonkin aivan olemattoman yksityiskohdan värkkäämiseen.

Nyt täytyy vain odotella lämpimämpiä ilmoja lattian maalaamista varten.Uusi rakennusprojekti 4

Nyt seinät on levytetty ja osittain maalattukin. Seuraavaksi pitäisi maalata lattia kiiltävän mustaksi, mutta se joutaa odottaa lämpimämpiä säitä.

Jos tulee mieleen ehdotuksia, miten huoneen voisi kalustaa, kirjoita toki kommenttisi. Yritän parhaani mukaan rakentaa kalusteet itse tai tuunata ne kierrätyshuonekaluista.
Uusi rakennusprojekti

Mökillä aloitimme liki kahden vuoden tauon jälkeen uuden rakennusprojektin. Saunarinteessä on maakellari, jonka päälle on rakennettu lautarunkoinen vaja. Kun päätimme kylpytynnyrin paikaksi tämän vajan pitkän sivun ja kun pupu ehdottomasti halusi saada jonnekin japanilaisen puutarhan ja kun minä suostuin hyväksymään sen ainoastaan samaisen vajan taakse näkösuojaan, ehdotti pupu, että vajasta tehdään japanilainen teehuone. Tämän teko alkoi nyt.

Kuvassa sivuseinä on jo korvattu japanilaiseen puutarhaan avautuvilla ikkunoilla ja lattiakoolauksetkin ovat jo paikoillaan.