Camillen ihonhoitovinkit

Hei vaan hei rakkaat homppelit ja kaikki muuten vaan meikkauksesta kiinnostuneet! :o) *ranneliike* (huh huh... sainpas tuonkin pois tieltä sitten)

Tervetuloa meikkauksen maailmaan! Näillä sivuilla puhutaan paljon kauneudenhoidosta ja siitä kuinka saat itsesi näyttämään paremmalta kuin mitä luonnolliset avusi ehkä antavat periksi.

Olen aina auttanut mielelläni ihmisiä, jotka kysyvät minulta vinkkejä ihonhoidossa tai meikkauksessa. Ongelma tähän asti on ollut, että aika vain ei tahdo riittää kaikkien kiinnostuneiden auttamiseen henkilökohtaisesti. Kun syliini tupsahti mahdollisuus kirjoittaa meikkivinkit ranneliike.nettiin, ryhdyin heti tuumasta toimeen.

Nämä sivut on siis kirjoitettu, jotta kaikki asiasta kiinnostuneet voisivat saada hieman osviittaa mihin suuntaan lähteä suurella tutkimusretkellään kauneuden maailmaan. Ajattelin, että olisi suhteellisen helppo kirjoittaa pienehkö tietopaketti asiasta, mutta kuten ehkä huomaatte, tekstiä tulikin hieman enemmän ja pyrin lisäämään osuuksia palautteen ja kysymyksien mukaan. ;o) Asia sinänsä ei ole monimutkainen, mutta kauneudenhoidossa on usein monta asiaa, jotka pitää ottaa huomioon. Jos jätät yhden tärkeän asian välistä, koko herkkä kokonaisuus menee mönkään.

Puhun kauneudesta näillä sivuilla paljon, koska se on jokaiselle ihmiselle tärkeä asia JA se pätee myös miehiin! Joten hihittelevät homopojut hiljaa siellä rivissä! ;oD *ranneliike*

Koulutukseltani olen maskeeraaja ja kokemusta minulla on meikkauksesta ja kauneudenhoidosta sekä töiden että omalla ajalla hankitun kokemuksen kautta usealta vuodelta. Ihonhoitoakin olen tutkinut hyvin paljon ja käynyt useilla luennoilla aiheesta.

Olen kirjoittanut näille sivuille teille, rakkaat lukijani, muutamia perusvinkkejä ja tietoja, joista kannattaa aloittaa. Tällä sivulla on myös pieni Q&A-osasto, jonne voitte lähettää minulle kysymyksiä liittyen kauneudenhoitoon palautesivultani. Yritän vastata kysymyksiinne parhaan kykyni mukaan ja niin pian kuin kiireinen aikatauluni vain sallii. Toivottavasti näistä sivuista on hyötyä kaikille. Enjoy! :o)