(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2010.

Pipi II

Minulta venähtivät kesällä nilkan nivelsiteet, pupun kaularangan välilevyt pulpahtelivat paikaltaan heinäkuussa ja nyt on koirun vuoro sairastaa. Se vaan makaa korissaan ja on liian heikko kävelläkseen. Kun sen ottaa syliin, se uikuttaa. Eläinlääkäreille ei saanut aikoja päiväksi, mutta pupu odotti iltaan jä lähti luontokappaleen kanssa yöpäivystykseen.

Huomenna pitäisi lähteä ajamaan kohti pohjoista. Varasin juuri hotellihuoneen Vaasasta. Sen enempää koira kuin sen isännätkään eivät aio ajaa yhtä soittoa liki yhdeksääsataa kilometriä.


Pipi

Pupu on ollut jo kuukauden aika tavalla kipeä. Vaiva tuli aivan yllättäen niin, että aamulla herätessä hän kertoi, että sattuu. Magneettikuvissa on oltu ja nyt odotetaan lääkärin lausuntoa.

Koska on ollut järkyttävän kuuma ja koska pupu ei saa nostaa oikein mitään, ei torpalla ole tapahtunut oikein mitään. Kumpikin näyttää viihtyvän hyvin paikallaan kirjaa lukien. Ei olisi uskonut, että minäkin osaan ihan vain maata, mutta jessus että se tuntuu hyvältä!

Ensi viikolla pitäisi lähteä ajamaan kohti Koillismaata. Kummallakaan meistä ei oikein huvittaisi lähteä, mutta pakko kai se on. Ei niitä vanhempiansa niin usein näe, että oikein tahtoisi olla kesällä käymättä. Kuitenkin ajatus autoilusta koko helteisen kotimaan läpi ei oikein kiinnostaisi. Tänä vuonna ajateltiin ajaa itärajaa ylös ja tulla länsirannikkoa alas. Pitäisi vielä katsoa, mitä mukavaa nähtävää matkan varrella olisi. Ehdotuksia?

Butrint

Suosittelen käymistä maailmanperintölistalle päässeessä Butrintin kaupungissa. Hienosti säilyneitä raunioita sekä kreikkalaiselta, roomalaiselta että bysanttilaiselta kaudelta.