Palaute ja yhteystiedot

Ranneliike.netin toimituksen sähköpostiosoitteeseen toimitusranneliike.net voit lähettää juttuvinkit, lehdistötiedotteet, artikkeli-ideat ja muut yleisesti toimitukselle osoitetut viestit. Sivuston vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat edempänä.

Menovinkit ja tapahtumatiedot syötetään suoraan tapahtumakalenteriin. Mikäli tapahtumakalenterissa jo olevaan ilmoitukseen on tarve tehdä muutos, älä syötä uutta ilmoitusta, vaan ota yhteys ylläpitoon.

Palautelomake kirjautuneille käyttäjille

Sivustolle kirjautuneena voit lähettää viestin toimitukselle myös palautelomakkeen kautta. Jos et vielä ole luonut itsellesi käyttäjätunnusta, voit tehdä tehdä sen ilmaiseksi täällä. Lisää tietoa on ohjesivulla.

Mahdolliset ongelmat rekisteröitymisessä ja kirjautumisessa

Ylläpito testaa säännöllisesti rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen liittyvät toiminnallisuudet. Yleensä ongelmat liittyvät vahvistusviesteihin, jotka päätyvät käyttäjän sähköpostiohjelmassa (Gmail, Outlook jne.) esimerkiksi tarjoukset-, mainos- tai roskapostikansioon. Jos vahvistusviestiä ei näytä kuuluvan, kyseiset kansiot kannattaa käydä tarkasti läpi. Lisäksi viestiä voi koettaa etsiä sähköpostiohjelman hakutoiminnolla "ranneliike" -hakusanalla. Mikäli vahvistusviestissä oleva vahvistuslinkki ei ole klikattavissa, voi sen kopioida leikepöydän avulla selaimen osoiteriville ja sitten avata.

Sivuston ja taustayhdistyksen vastuuhenkilöt

Sivuston ja sen taustayhdistyksen vastuuhenkilöihin saat yhteyden sähköpostitse. Kiireellisissä tapauksissa on mahdollisuus myös soittaa.

Vastaava päätoimittaja

Sami Mollgren (smo)
ranneliike.netin sisältöön liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut
paatoimittajaranneliike.net
Puhelin: 045 125 5551 (varmimmin tavoittaa klo 17 - 20)

Sateenkaariyhteisöt ry:n puheenjohtaja

Mikko Kivinen (camille)
yhteistyöasioihin ja -sopimuksiin liittyvät asiat, kyselyt mainostilasta, sekä Sateenkaariyhteisöt ry:tä koskevat asiat
puheenjohtajasateenkaariyhteisot.fi
Puhelin: 045 110 4501