(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset elokuulta 2011.

Syys saa

Eka työviikko kahden tunnin päästä takana. Uudet seiskat ovat aivan ihastuttavia; kilttejä, innokkaita, tiedonnälkäisiä nassikoita. Tuntuu kivalta ajatella että noiden kanssa saa tehdä töitä kolme vuotta.

Vaikka olen lomalla levännyt hyvin, niin että elokuun alusta aloin jo kaivata töihin, on eka työviikko ollut jollakin tapaa raskas. Ei niin että olisi ongelmia tai hankaluuksia, vaan niin että töiden jälkeen on täysin poikki ja tahtoisi vain maata. Syön monipuolisesti, liikunkin, mutta silti energiataso ei vain tunnu riittävän. Mutta ehkä tämä on vain joku siirtymävaihe?

Pupu linkosi hunajapesänsä kennot ja tulosta tuli yhteensä 88 hunajapurkillisen verran. Pakko yrittää myydä osa tutuille, sillä tuota määrää emme saa millään käytettyä vaikka kuinka opettelisin leipomaan baklavaa... Tänään taas lähdetään mökille katsomaan, mitä mehiläispesille kuuluu. Muuten ei itse asiassa haluaisi mökille. Olen vieläkin ihastunut uuteen kotiimme niin, ettei sieltä malttaisi olla pois. Haluaisin vain kutsua vieraita syömään ja saunaan ja rupattelemaan ja viettämään aikaa.