• Kauneuspilkku

"You know, you can say it backwards, which is 'dociousaliexpiisticfragicalirupus', but that's going

Nyt kun sitä on – lunta – mitä ihmettä kökin täällä sisällä koneen ääressä. Hiihtolenkki lumisessa metsässä on niin hieno, jotenkin näin illalla kun hiihtelee valkoisina kaareutuvien kuusenlehvien alla, olo on kuin olisi kirkossa tai muussa pyhässä paikassa. Niin paljon kun rakennustaiteesta tykkäänkin ja jaksan taloja ihastella, ei mikään ihmiskäden luoma voita luonnonihmeitä kauneudessa.
Viime aikoina on tullut revittyä ihan epätyypillisesti stressiä työpaikasta, organisaatiouudistus selkeästi nyppii. Tunnistan itsessäni sekä muutosvastarintaa että turhautumista siitä, että osa muutoksista on vain näennäisiä. Ärsyttää se, että julkishallinnon organisaatioon yritetään konsulttilähtöisesti soveltaa liike-elämästä kierrätettyjä oppeja, tai lähinnä terminologiaa. Tämän sumutusterminologian nimisissä sitten voikin tehdä ihan mitä vaan. Osittain työyhteisö menee uuteen uskoon eikä todellakaan ole se talo johon hain töihin pari vuotta sitten. Täytyy miettiä haluaako sitä jatkaa tai haistella jokos se itätuuli olikaan tulossa ja avata sateenvarjo ja pyrähtää seuraavan pestiin. Supercalifragilisticexpialidocious!

2 kommenttia

Torontosta

26.1.2011 03:32

Super-cali-frastilistic-expialidouces. Hienoa Mary Poppins and Dick Van Dyke.

Kauneuspilkku

26.1.2011 13:44

Niinpä, tosin toinen heistä on henkilöhahamo ja otinen näyttelijä. practically perfect people ovat niin vaikuttavia, että melkeinpä heitä pitää todellisina.