(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2010.
Seuraava

I see dead people

Illalla mökötin hetken yksikseni, kun en päässytkään baariin. Kenelle mökötin ja miksi, sitä en tiennyt itsekään, mutta varmuuden vuoksi oli parempi olla hapan. Joku oli varmasti tehnyt jotakin...

Pupu kuitenkin lauhdutti minut kaatamalla lasin viiniä ja kaivamalla digiboksin kovalevylta Kuudennen aistin. Parasta, mitä kiukkuinen ihminen voi yhdeltä yöllä tehdä on nähdä kuolleita ihmisiä.

Huikea elokuva joka näkemällä. Uni ei tullut ennen kuin pupun kainalossa.


Uudet vuodet

Uusi vuosi otettiin kuin otettiinkin pupun ja pupun kaverin kanssa vastaan kylpypaljussa. Minä olin ostanut muutaman vaimeaäänisen ilotulitteen, jotka puoliltaöin poksautettiin ilmaan, samalla pupu avasi kuohuviinin ja kaveri tarjoili pientä purtavaa, kuten tuulihattuja. Kuu paistoi heleästi ja tunnelma oli hauska.

Tarkoitus oli jäädä torpalle vielä sunnuntaihin asti, mutta pakkanen alkoi kiristyä niin, että viime yönä oli reippaasti yli kaksikymmentä astetta. Sisällä on tietysti lämmintä, mutta ihan vain muutamassa huoneessa oleillessa alkaa aika jossakin vaiheessa käydä pitkäksi. Siksi ajoimme kotiin jo tänään.

Nyt pitäisi miettiä, lähtisimmekö ulos illalla vai ei. Pupukin ihan hiukan ja vaivihkaa sanoi, että ehkä pieneksi hetkeksi hänkin voisi ulos lähteä. Ehkäpä siis Suxessiin illalla?


Seuraava