(Nuoren) opettajan varaventtiili

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.
Seuraava
Lomalle lomps

Työt loppui, ja nyt pakataan kiireesti, että ehditään ajoissa autojunalle. Biili survaistaan kyytiin, maataan yö autojunassa ja aamulla herätään Rovaniemellä. Sieltä ajellaan kotiin Kuusamoon, missä hiihdetään lasketaan samoillaan kävellään paistetaan makkaraa saunotaan ja poltellaan tulta takassa. Sekä vietetään aikaa isukin ja äippylin kanssa.

Lomailu on ihanaa.Mieletön väsymys

Olen jo jonkin aikaa ollut todella väsynyt; jatkuvasti uni painaa silmiä ja tahtoisin vain nukkua. Elintavoista se ei voi johtua. Syön tosi terveellisesti ja kuntoilen vähintään kolme kertaa viikossa. Töissä on mukavaa ja kotona kivaa. Ei edes masenna.

Mitä tämä oikein voi olla?


Loppu - slut

Ei sitten saatu lippuja Madonnan konserttiin. Pupu oli yhdeksältä R-kioskilla hakemassa, mutta jo 9.04 olivat koneet kaatuneet. Netti ei päästä läpi ja puhelinpalvelu piippaa varattua.

Vittu.


Lopputulos

Karkoitettu oppilaani otti yhteyttä ja kertoi omasta näkökulmastaan, kuinka meni.

Poliisi haki heidät vastaanottokodista, mutta mukaan ei saanut ottaa juuri mitään. Niinpä yöpöydälle jäivät äidin elintärkeät lääkkeet ja tekohampaat. Medialle poliisi tosin kertoi, että äidin lääkitys on kunnossa ja että sairaanhoitaja tarkistaa äidin kunnon. Ei sitten tarkistanut.

Molemmilta takavarikoitiin kännykkä, joka palautettiin sen jälkeen kun lakimies oli valittanut toimenpiteen olleen lainvastainen. Kännykkä palautettiin - vain tunniksi. Matkalla kentälle perhe toivoi saavansa puhelimet takaisin, mutta heille selitettiin, ettei Turku-Helsinki -välillä ole kenttää, ja luvattiin, että kentältä voi sitten soittaa. Puhelimet palautettiin juuri ennen koneeseen nousua, jolloin ne piti laittaa pois päältä.

Perhe on nyt Intiassa, ja heillä on rahaa 15 euroa. Äiti on niin huonokuntoinen, ettei hän kykene työskentelemään mitenkään. Käytännössä tyttären koulunkäynti loppui kuin seinään, sillä hänen on elätettävä heidät molemmat. Sukulaisia ei juurikaan ole, joten se turvaverkko ei kanna.

Kiitos Suomi.


Seuraava