• Aboa

Lopputulos

Karkoitettu oppilaani otti yhteyttä ja kertoi omasta näkökulmastaan, kuinka meni.

Poliisi haki heidät vastaanottokodista, mutta mukaan ei saanut ottaa juuri mitään. Niinpä yöpöydälle jäivät äidin elintärkeät lääkkeet ja tekohampaat. Medialle poliisi tosin kertoi, että äidin lääkitys on kunnossa ja että sairaanhoitaja tarkistaa äidin kunnon. Ei sitten tarkistanut.

Molemmilta takavarikoitiin kännykkä, joka palautettiin sen jälkeen kun lakimies oli valittanut toimenpiteen olleen lainvastainen. Kännykkä palautettiin - vain tunniksi. Matkalla kentälle perhe toivoi saavansa puhelimet takaisin, mutta heille selitettiin, ettei Turku-Helsinki -välillä ole kenttää, ja luvattiin, että kentältä voi sitten soittaa. Puhelimet palautettiin juuri ennen koneeseen nousua, jolloin ne piti laittaa pois päältä.

Perhe on nyt Intiassa, ja heillä on rahaa 15 euroa. Äiti on niin huonokuntoinen, ettei hän kykene työskentelemään mitenkään. Käytännössä tyttären koulunkäynti loppui kuin seinään, sillä hänen on elätettävä heidät molemmat. Sukulaisia ei juurikaan ole, joten se turvaverkko ei kanna.

Kiitos Suomi.

2 kommenttia

Ransu

6.2.2009 18:48

What can you do?? Surullinen tarina, ja tuota varmasti tapahtuu paljonkin..

Vermillion

8.2.2009 13:42

Hyvinvointivaltiossa on hyvä elää.