Harmaapartaisia höpinöitä

Edellinen

Marraskuisia mietteitä...

Syksy loppui mielenkiintoisissa merkeissä, samoissa merkeissä mennään edelleen. Ja monessa suhteessa muutoksia on tapahtunut - painoa on tippunut taas keväästä kymmenisen kiloa - kiitos monen tekijän. Neljän vuoden takaisen eron jälkeen kiloja on karissut 40. Eikä olisi pahitteeksi jos tuosta vyötäröltä lähtee vielä kymmenisen kiloa...

Toista kuukautta on kainalossa ollut varsinainen ilopilleri, ihminen, jonka kohdalla täytyy todeta: Sain enemmän kuin uskalsin toivoa <3

Lukko on piilotettu toki Tampereella käydessä lukkosiltaan ;)

Tästä mennään eteenpäin - päivä kerrallaan - yhdessä.Ristiriitaisuuksia ja muita sattumuksia

Viime viikot ovat olleet tapahtumarikkaita monessa muodossa. Ne ovat sisältäneet iloa ja surua, tunteenpurkauksia, vihaa, katkeruutta, hellyyttä ja rakkautta. Kaikkea onneksi siedettävässä suhteessa.

Kevään ja kesän aikana tapaamani ihmiset ovat tulleet ja menneet elämässäni. Valitettavasti. Joitakin ovia tuli suljettua ja uusia avattua.

Tunnustan - olen rakastunut - taas. Toivon, että saan pitää tuon tunteen kauan, samoin kuin rakkauteni kohteen. Kyynisimmät ystäväni ovat jo ehtineet maalailla piruja taivaanrannalle. Kateellisina? Hyvää tarkoittavina?

Tyyneys mielessä jatkan työntekoani, joka tuntui kevättalven ja kesän aikana turhauttavalta ja päämäärättömältä, kuten elämänikin tuossa vaiheessa. Sitten jotain tapahtui - yllättäen ja nopeasti. Sen piti olla vain satunnaista seksiä - siitä tulikin suhde.

Harmikseni henkilö, jota olin keväästä alkaen tapaillut, tuli pettyneeksi tapahtuneesta. Juuri samoihin aikoihin hän oli päättänyt rohkaista mielensä ja ehdottaa minulle jotain sellaista, jota olin ehkä häneltä odottanut, mutta jota hän ei omien sanojensa mukaan ollut valmis minulle antamaan.

Oma sisäinen rauhani kuitenkin tukee minua päätöksessäni - olen tehnyt oikean valinnan.


Surullinen syksy

Reilu parisen viikkoa sitten sain suru-uutisen, ystäväni, jonka elämän piti olla kaikin puolin kunnossa ja tasapainoista, päätti elämänsä oman käden kautta.

Aforismikuva on facebookissa, mutta liitettäköön se tähän.Kesän kynnyksellä

Muruset on yhdistelty, palaset koottu - on taas aika palata normielämään ja "sorvin ääreen". Eiköhän tässä kevyen kesäkuun jaksa tehdä jollain lailla, heinäkuuhan on jo vuosiloman aikaa.

Jos nyt jotain plussaa tähän kevääseen pitäisi sanoa, niin ainakin olen ehtinyt hoitaa jonkin verran ihmissuhteita, jotka ovat jääneet sivuun omistautuessani työnteolle. Aktiviteetteja on ollut ihan riittämiin.

Uusia tuulia ovat tuoneet mukanaan myös muutamat kaveripiiriini tulleet ihmiset. Minut jopa yllätettiin sponttaanilla pusulla vilkkaan espoolaistien varrella, ihan päivän valolla. Ujolta ja aralta henkilöltä tulleena arvostan tuota elettä.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, toivoa on vielä olemassa...

Mukavaa kesän alkua itse kullekin - aamun sinisen hetken myötä.


Aprillipäivän päivitys....

Alkuvuoden työkiireet, sekava organisointi sekä monet muut tekijät aiheuttivat pakollisen tauon tähän kohtaan. Työuupumuksesta siis yritän toipua. Syy-seuraus- akselilla kysymys oli vain pakenemisesta työhön, kun elämä muuten läimi korville.

Katsotaan onko hanskat tiskissä hetkellisesti vai pysyvästi...
Ajatuksia torpan rappusilta.

Vuosi alkaa olla lopuillaan - parisen viikkoa ja se on ohi. Lopullisesti. Siis vuosi 2014.

Oma vuoteni on sisältänyt melkoista pyöritystä niin työ- kuin yksityiselämässä. Molemmat vaikuttavat toisiinsa, kun olen suruiltani paennut työntekoon, ei yksityiselämässä ole aikaa ja voimia tehdä mitään. Ja kun yksityiselämässä lähtee menemään paremmin, työkin saa uutta puhtia. Entä sitten kun molemmissa törmätään seinään? Onko sen jälkeen enää voimia yrittää mitään - pettymys tulisi kuitenkin vastaan?

Pyydän anteeksi, jos olen purnannut liikaa postauksissani. Viime viikkoina olen miettinyt enemminkin sitä, mikä on estänyt minua olemasta onnellinen ja nauttimaan tavallisista pienistä asioista tuon purnauksen sijaan. Karmani, jos sellaista on, ei ole synkronoitu elämääni - kysymys onkin sitten, kenen elämää elän, jos tämä ei omaltani tunnu? En ainakaan nuorempana tällaista tulevaisuutta halunnut. On toki asioita joihin on voinut itse vaikuttaa, mutta on ollut myös asioita ja tilanteita, joissa on jo "suuremmat voimat" (= toisen ihmisen toiminta/ajatukset/arvot) kysymyksessä.

Kronollogisesti kokeneena tunnen itseni uupuneeksi. Niin työssä kuin omassa elämässäni. Sapattivuoden paikka? Ehkä, mutta jollain tavalla pitäisi myös taloudellinen puoli hoitaa...

Edellinen