Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2011.

Jee aurinkoon...

Tämä vanha, tyylitön, "irstas" läski lähtee Gran Canarialle viikoksi joulua pakoon. Samalla voisi vähän väriä pintaan saada (toivottavasti baarissa voi vaihtaa paikkaa, ettei toinen puoli vain rusketu =D).

Irtiotto arjesta, kodista ja työstä on todellakin tarpeen kaiken tapahtuneen jälkeen. Eli siis avoimin mielin heittäydytään seikkailuun ;)

Hauskat Joulut & kuplivan iloiset Uudet Vuodet!

toivottelee Arkadas


Pakoretkelle..

Mieli tekisi paeta joulua - jonnekin kauas. Lämpimään. Siihen vain ei tällä kertaa taida olla varaa. Ahdistun kuitenkin kymmenen vapaapäivän aikana.

Toki sain kutsun maalle ystäväpariskunnan luo jouluksi. Hekään eivät varsinaisesti vietä joulua. Se sopisi minulle. Tosin ristiriitaa tuottaa se, että olisin siinä muiden seassa se "pariton"...

Jotenkin kuitenkin kiinnostaisi äkkilähtö jonnekin viikoksi - mielummin jonnekin sellaiseen paikkaan, jossa joulu on vain kaukainen asia.
[edit: voisi paeta vaikka itseään vähäksi aikaa ;) ]


Tyhjyys

Ajauduin taas kerran tuopilliselle, seuraavalle ja kolmannellekin...

Nyt vain suru tulee pintaan, huomaan, etten ole vieläkään valmis mihinkään sellaiseen, jota kaipaan.

Ja kuitenkin kaipaan tällä hetkellä helliä käsiä ympärilleni, olkapäätä, jota vasten itkeä tuska pois.

"Yössä yksin, siellä saapuu kyyneleet.
Siellä itket katkerimmat kyyneleet.
Luona pöydän valvoessas,
siinä kasvot käsiin peitä,
silloin tulee kyyneleet.

Kun uusi päivä nousee, et nää sä voimaa sen.
Ja suurta tuskaa tuottaa vain sääli ihmisten.
Kun taas nyt ilta saapuu ja jäät sä varjoon sen.
Et kuule rakkaan ääntä, olet huoneessas yksin sä surullinen." (Kirka - Kyyneleet)


Savun hälvettyä...

Savun hälvettyä kahdeksan vuotta kestäneen parisuhteen jälkeen "raivaustyöt" ovat käynnissä. Tapaamisia mielenkiintoisten ihmisten kanssa, ilman paineita. Ei pakon omaista tarvetta saada nyt heti joku viereen...

Olen tapaillut jonkun aikaa erästä tosi mielenkiintoista ihmistä - todellista persoonallisuutta, jonka oma elämä on saanut mitottamaan omat murheeni uusiksi. Tapaamiset ovat johtaneet aina uusiin tapaamisiin, päivä kerrallaan ajatuksella. Tunnustaa täytyy, että hänen kanssaan olisin mielelläni parisuhteessakin <3

Puheväleissä toki ollaan exänkin kanssa, vaikka pidimmekin taukoa yhteydenpidossa. Hänkin on sitten aloittamassa uutta suhdetta, parin viikon ikäinen seukkailu ei kuulemma vielä ole kovin vakavalla asteella, enemminkin yhdessä viihtymistä. Hienoa, että hän osaa kaikesta huolimatta nauttia elämästä.

Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan...

"Life's like a box of chocolates, you never know what you're gonna get." (Forrest Gump)