Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2011.

Viikko vielä töitä ja sitten lomalle lomps;)

Kuten tuossa aikaisemmin kirjoittelin - työnantajani edellyttää tietyntasoista ammattitaitoa - osaltani se merkitsee kahta tutkintoa, toinen ainakin Haaga-Heliassa. Kasvatustieteet taitaa mennä sitten muualla.

Tänään kuitenkin varmistui, että Haaga-Heliaan on päästy - eli 25 opintopisteen urakka alkaa syyskuussa ja päättyy toukokuussa 2012. Palkallisena koulutuksena ;)


Loma lähenee...

Matka on buukattu viikoksi, heti loman toisesta päivästä alkaen. Loppu loma meneekin sitten kotimaassa.

Loman alkua odotellessa odottelenkin sitten vastausta myös HAMK´n hakemukseeni.

Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille!

toivottelee Arkadas


15 minuutissa ehtii paljon

Kuten lukea kollegan lähettämä viesti, tarkastaa toisaalta netistä yksityiskohdat ja reagoida saatuun mailiin:
1) pyytää esimieheltä kirjallinen lupa koulutukseen pääsemiseksi,
2) saada esimieheltä tuo lupa allekirjoitettuna (palkkakonttorille)
3) hakeutua koulutukseen...

Nyt on sitten paperit seuraavaa ammattitutkintoa ("semiakateemista") varten sisällä Haaga-Heliassa. Että silleen - hyvä tästä on kohta lomalle jäädä. ;)


Hups, kuinkas se kevät ehti jo kesäksi kääntyä?

Kiireinen ja työntäyteinen kevät takana. Tiivis työtahti, ylimääräiset lauantaityöt (direktiivikoulutukset) sekä materiaalien päivittäminen tälle vuosituhannelle ovat vieneet ajan.

Toisaalta - tuntityöläisenä niitä töitä piti tehdäkin, jotta pääsi ansioille. Nyt kuukausipalkkaisena osa työajasta on jo muutoinkin varattu "hallinnolliseen hassutteluun".

Työyhteisön (osan) kesäkauden avajaisetkin tuli vietettyä. Taas sai huomata, kuinka tärkeää on, että työpaikalla voi olla oma itsensä. Seuraavaksi kuulemma järjestetään ilta grillin ympärillä siten, että jokainen saa tuoda puolisonsa/kumppaninsa/parinsa - millä nimellä kukin rakkaintaan sitten kutsuukin.

Lomaa tässä odotellessa mennään. Hanin kanssa lomasuunnitelmat eivät tälle kesälle menneet yksiin, mutta ehdimme toki yhteistäkin aikaa viettää. Hän mua alkoi patistaa Turkin reissulle - 2003 olenkin viimeksi käynyt, silloin juuri ennen kuin hän tuli elämääni ;)

Katsotaan nyt, ehkä menen, ehkä en.

Ja nyt on tunnustettava myös itsenikin vanhenemisen oireet (tosin vartalon laajeneminen on tapahtunut vuosien varrella) - moniteholasit tuli silmille jatkuvien päänsärkyjen seurauksena. Ja heti seuraavana päivänä Trafi (ajokorttien hallinta) lähetti pyynnön lääkärintodistuksesta iän perusteella. No, kymmenen vuotta on vielä eläkkeeseen aikaa, joten ehtii tässä vielä yhden tai kaksikin tutkintoa suorittaa ja vähän olla töissä =D