Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2014.

Lunta tupaan...

Kulunut viikko ei nyt mielialan puolesta ollut ihan paras. Ammattilaisena kuitenkin hoidin tehtäväni kuten pitääkin, eli asiakaat olivat tyytyväisiä. Itse en niinkään - kiitos talon vanhentuneen matkustusohjeiston. Muutaman päivän kestäneen viestittelyn ja usean puhelun jälkeen osavoitto tuli, ehkä parempi pitää laiha voitto kuin lihava riita. Tulkintaerimielisyys oli viedä työmatkaltani päivärahat kokonaan.

Joulukuun puoleen väliin asti työt keskittyvät toimistotehtäviin ja muutamaan asiakaskäyntiin pääkaupunkiseudulla. Joulun alla jään sitten (ansaitulle?) ylityövapaalle tuhlaamaan syksyn aikana kertyneet ylityötunnit.

Lomailun jälkeen palaan pariksi viikoksi Kouvolaan ja toivottavasti siihen mennessä myös talon matkustusohjeistoon on tullut muutos

Mainitun episodin johdosta äänestän jaloillani, eli talon pikkujoulut jäävät väliin tänä vuonna. Ei sota yhtä miestä kaipaa...

[Tekstiä on editoitu jälkeenpäin]


Kahden, kolmen kaupungin loukossa :)

Työprojekti Kouvolassa alkoi viime viikolla - uudet haasteet, uudet menetelmät. Ei yhtään hassumpi setti, pääsen itsekin kokeilemaan "elämää oman mukavuusalueen ulkopuolella". Haasteelliseksi tilanteen tekee se, että työviikot, joita en ole varannut tähän projektiin ovat vielä täysin auki ja aiheuttavat pientä pään vaivaa. Eli helmikuun loppuun asti sinkoilen kotikaupungin (Lohja), Kouvolan ja Vantaan välillä.

Noin kuukausi vielä töitä, ennen "joulutaukoa", jolloin pidän ylityövapaat pois. Onhan noita kertynyt - reilun kolme viikkoa saan olla rauhassa työn puolesta. :P

Oma elämä on keskittynyt toistaiseksi työn ympärille, eikä siviilipuolella ole tapahtunut merkittävästi mitään kommentoimisen arvoista. Metropolin ulkopuolella asuminen (susien, peurojen ja muiden metsän eläimien keskellä =D) aiheuttaa omat haasteensa tietystikin tuolle privaattielämälle, jota joutuu suunnittelemaan tarkemmin, jos viihteelle Helsinkiin haluaa.

Pitkästä aikaa tulin katsoneeksi tilastoja, kuinka paljon vaatimaton oman elämäni analysointini kiinnostaa kanssa ihmisiä - tilasto alla.
Analyyttinen luonteenlaatu on itselleni tätä nykyä enemminkin rasite, kuin lahja. Pähkäilen monta kertaa itseni uneen miettiessäni mitä voisin tehdä toisin, ollakseni tyytyväisempi "risaiseen elämääni".

"Panin elämän risaiseksi, sain risaisen elämän,
olin ehyt ja rento ja tiesin mitä hain.
Olin koulu, olin reksi, olin minä ja olin hän,
nyt huoneessa tässä lasken sormiain.

Vedin viikon liian hitaan, ja kaikkeen turhauduin,
miksi maleksitaan, vaadin tietää syyn.
Ja kuolema kun kitaan tunki käärmeen ja sääriluin,
ne huuhdoin pois ja lähdin näyttelyyn.

Panin vauhtia valtateihin ja liikuin nopeaan,
jos pysähdyin niin mitään nähnyt en,
yön peilin pirstaleihin ja aamun hopeaan,
mä havahduin, sain haavan verisen."

Juice Leskinen: Risainen elämä

http://tinyurl.com/mby9cc3

*************** Tilastotietoa ******************
Blogin nimi Arkadas - Elämän kolhuja ja muita mietteitä
Uusin Bloggaus 20.10.2014, 23:31:42
Kommentointi sallittu
Julkinen Blogi kyllä
Bloggauksia 565 kpl
Kuvia 203 kpl
Blogia luettu 70145 kertaa
Kommentteja 603 kpl
********************************************