Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.
Edellinen

Viimeiset tsekkaukset

on tehty, laukku pakattu ja kaikki muutoinkin lähtökunnossa... Aamulla varhain herätys, auto kentällä parkkiin, ja sitten vain maailmalle...

Johan tuosta hiukkasen yli 2 kk onkin kun rakastaan on saanut koskettaa...

Eiköhän tuolta muutama kuva tule otettua;)


Lyhyt viikko menee odotellessa...

Tämä viikko tietty menee nopeasti töissä. Inventointi on tehty (viikonloppuna), ja nyt jäljellä on paperityöt siltä osin. Sekä "inventaarilöytöjen" dumppaus muutamille asiakkaille. Eiköhän se siitä.

Torstain ohjelmaan kuuluu iltapäivällä hiukan punkkua ja grillattavaa oman osastoni uudistusten valmistumisen kunniaksi ;) (Official opening).

Perjantaiaamuna sitten kentälle ja suunta kohti Brittein saaria. Siellä pääsenkin kaipaamani ihmisen - rakkaani - kainaloon. Edes yhdeksi viikonlopuksi. Seuraavaan näkemiseen meneekin 1,5 kk kun silmieni ilo tulee sitten kotiin joululomalle...


Katsojan valinta

Kun alat nähdä elämän kauneuden,
rumuus alkaa kadota.

Jos alat katsoa elämää ilolla,
suru alkaa kadota.

Sinulla ei voi olla samaan aikaan
taivasta ja helvettiä,
vain toinen niistä.

Valinta on sinun.

-OshoHaastetta kiinteistönvälittäjälle ;)

"Unelmakohde aktiiviselle ulkoilmaihmiselle. Tilava asuinrakennus huoltorakennuksineen avaralla ja vankalla, omalla tontilla. Avara ja valoisa ympäristö. Arvokohde vilkkaasti liikennöidyn väylän varrella. Keskeinen sijainti. Ei häiritseviä naapureita. Hyvät kalastusmahdollisuudet. Tontti saattaa olla tuulinen ajoittain."


Edellinen