Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2014.

Painonhallintaa

Lokakuussa alkanut sokeriton kausi on tuottanut silminnähden tuloksia. Reilu kymmenen kiloa on lähtenyt painosta, ilman ihmeellisempiä dieettejä tai poppaskonsteja. Mitä nyt ruokavalio muuttui rasvattomammaksi.

Ituhippiähän minusta ei saa - kuin kirveellä, sittenkin itujen ravinteeksi :P

Kontrollikäynnillä (työpaikka)lääkäri oli kuitenkin himppasen yllättynyt - näkyviä tuloksia vähällä vaivalla, samaa mallia eteenpäin ja kesällä ollaan jo "ihanne mitoissa". Tai no, kauneus on katsojan silmissä. Jotkut tykkää tuhdimmista, toiset taas hoikemmista.

Kaikesta huolimatta tässä saa olla tyytyväinen - hallittu rakennemuutos tuo tuloksia ;)


2014

Hyvää alkanutta vuotta itse kullekin, säädystä, sukupuolesta, vakaumuksesta tai suuntautumisesta riippumatta.

Pitkin viime vuoden loppupuolta valittelin työkiireitä, niitä nyt ei reiluun pariin viikkoon ole loman takia ollut, katsotaan nyt tämän aamun aikana, kuinka pahasti kalenteri on tukkeutunut alkuvuodelle.

Tammiikuu ei välttämättä ole tipaton, eikä sen millään muotoa tarvitsekaan olla, kohtuukäyttäjäksi luen itseni tätä nykyä. Jossain toisessa blogissa täällä oli joku "sankari" uudenvuoden juhlinnastaan saanut sellaisen kunnon, että kantakaupungin "kuoppaisilla" kaduilla bussin liikkeet olivat tuottaneet hänelle pahoinvoinnin - reaktioineen. No, maallahan ollaan viisaita kun vahinko merellä sattuu, kuuluu vanha viidakon sanonta. Eli täältä naapurikaupungin puolelta tuollaiseen voisi todeta: Ei pitäisi juoda niin paljoa, varsinkaan sekaisin, jos ei rajojaan tunne. (Ja jos juomisesta taukoa on pitänyt, niin sitä suuremmalla syyllä kannattanee miettiä juomisen määrää). Se "isällilsistä" elämän ohjeista.

Katsotaan nyt mihin pyörremyrskyyn töissä siis joutuu - taustalla on kuitenkin tieto, että työtehtäväni muuttuvat jonkin verran alkuvuoden aikana. Jos ne muuttuvat toivomaani suuntaan, se tietää enemmän vapautta oman työskentelyn suhteen, jos ei, niin tarkoittanee sitä, että esimiehet ovat pyörtäneet puheensa.

Jep, kuun lopuissa pitäisi olla taskussa taas yksi "ammatillinen sertifiointi" - se juurikin, jonka aloitin puolitoista vuotta sitten. :P
Toinen sertifiointi tuleekin sitten toivon mukaan helmikuussa, joten ammattiosaamisen kvalifioinnin arviointiosaamiseni siis laajenee.

Eiköhän näillä voida tämä vuosi (ja kuukausi) aloittaa...