Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2011.

Tammikuun saldoa...

Vuosi on alkanut, osin aika railakkaissa merkeissä - Tallinnassa tuli käytyä, tosin sellainen pikainen retki, mutta kuitenkin. Enemmän oikeastaan reissu meni hyvä ruuan ja hyvien viinien parissa kuin perinteisenä "ostosmatkana".

Tupakoimattomuus on kestänyt 4 kk - eikä oireita peloitelluista sivuvaikutuksista käyttämäni vieroituslääkkeen (Champix) osalta ole vieläkään tullut - tosin katatooninen tila olisi meikäläisen hyperaktiiviseen työrooliin tervetullut lisä.

Aasinsillan kautta siis työasiohin - tallisopimus siis kouluttajana jatkuu, ja työtunnitkin kertovat tarpeellisuuden - kollegoiden opetustuntien ollessa neljäsosa omista opetustunneistani, en juurikaan valita töistä - tosin minulla puolestani ei ole (vielä - *kop-kop*) hallinnollisia tehtäviä, eikä NTM-nimikettä. Näyttötutkintomestareina kollegoista häärii kolme viiden hengen tiimistä, joten meillä kahdella "ei-ntm:llä" on vilkas kevät tiedossa...

Työosaamisen ylläpitämiseksi ja direktiivikoulutusten määrän takaamiseksi itselläni on tiedossa melkein kaikki viisi direktiivin vaatimaa koulutuspäivää saadakseni pysymään ammattiliitteen C-kortissa. Vuosi 2014 tulee aivan liian äkkiä kuitenkin vastaan. Siihen mennessä pitää suorittaa, jotta voi toimia ammattikuljettajana.

Pidänkö nykyisestä työstäni - no, totta munassa pidän ;)Sorvin ääreen...

... on sitten palattu 2,5 viikon (pakollisen ja palkattoman) loman jälkeen - kun tuntityöläisenä (edelleen) ei tuossa vuoden vaihteessa riittänyt tekemistä...

Sopparihan on tässä vaiheessa tuonne toukokuun loppuun, mutta katsellaan, mitä kehityskeskustelut tuovat tullessaan...