Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.
Edellinen

Meidän karvapallo

Rakkaani opiskellessa tuolla Briteissä, on hänen puolestaan kainalooni käpertynyt karvapallomme Paavo. Ajoittain jopa ylenmääräistä huomiota kaipaava kollimme on saanut minut huomaamaan, että elämän yksinkertaiset perusasiat ovat kaiken hyvä tae. Siis kun saa riittävästi rakkautta ja hellyyttä, hyvää ruokaa ja huomiota, voi tyytyväisenä käpertyä mukavaan asentoon, huokaista helpotuksesta ja nukahtaa...

Rakkaani osoittaa huomiota ja rakkautta - kuten minäkin hänelle. Hellyys on tällä hetkellä sanoja viesteissä ja huomio melkeimpä päivittäisiä viestejä.

Parhaani mukaan yritän olla hänelle tukena, mutta myös antaa opiskelurauhaa...

<3


Tupla-ajatus

Ihminen joka painaa kulmat kurtussa päivästä toiseen
uskaltamatta koskaan kujeilla ja pitää hauskaa, on
haudassa jo paljon aikaisemmin kuin oikeasti kuolee.

* * * * *
Lakkasin olemasta huolissani siitä, mitä ihmiset minusta
ajattelevat, kun havaitsin, etteivät he ollenkaan ajattele minua, vaan ovat itse huolissaan siitä, mitä minä ajattelen heistä.


Oma bittibritti ;)

Silmieni ilo ja päivieni valo oli laittanut omaan opiskelublogiinsa terveiset minulle - jalat meinasi mennä alta. Ainakin tunteet ovat vahvat ja molemmin puoliset ;) Ohessa lainaus hänen viestistään:

"En koskaan halua
tottua sinuun.
En halua
pitää sinua selvyytenä.
Haluan rakastua sinuun
uudelleen joka hetki.
Haluan ihastella hymysi loistoa
aina sen nähdessäni.
Haluan pystyä huomaamaan,
kuinka onnekas olen."tässä ja nyt

Loppuviikon uutiset rakkaaltani tuolta opiskelun keskeltä olivat oikeastaan iloisia - hän pääsi tekemään lopputyönään yhdenlaista projektia aivan uudessa ympäristössä. Monien mutkien ja vaikeuksien kautta siis voittoon ;)

Tiedän, että saan olla ylpeä hänestä keväällä, hänen valmistuttuaan. Olen itsekin tyytyväinen, ettei hänen tarvitse touhuta vastenmielisten projektien parissa tässä vaiheessa. Riittää, että perheessämme on yksi, joka sitä tekee...

Oma projektini on siis etsiskellä kokopäiväistä työtä - virikkeenä siiihen on nykyinen 8h/vko työaika tuonne ensi vuoden alkukuukausille.

Jos sopiva paikka löytyy, voin käyttää työlainsäädännön suomaa "ilman irtisanomisaikaa" käytäntöä. Ja taatusti tulen käyttämäänkin.

Vaikka tässä tuntuukin loppuvuodeksi talous menevät tiukille, monet asiat uudelleenjärjestelyn ja -suunnittelun, kuin -aikataulutuksen piiriin, jatketaan päivä kerrallaan. Risukasaan on ennenkin aurinko paistanut, enkä usko, että varjoon tässä vieläkään täysin joutuu ;)Ajatus

Löydä sekasorron keskeltä yksinkertaisuus.
Löydä riitasoinnun keskeltä harmonia.
Vaikeuksien keskellä piilee tilaisuus.

-Albert Einstein

Kaipa sitä (tässä tilanteessakin) itsekin pitäisi jaksaa uskoa tuohon...
Edellinen