Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2011.

Aurinkoista lauantaita vietellessä...

Vaihteeksi vapaa lauantai - tässä on tullut oltua useampanakin lauantaina (täyden työviikon jälkeen) vielä töissä. Kollega kun ei oikein lauantaitöille lämpene, ja minä olen "se toinen", joka asiaa osaa kouluttaa. Joten toukokuuhun 2014 asti ainakin saa tottua olemaan myös lauantaisin töissä.

Kehityskeskustelutkin (2kp) tuli käytyä. Ensimmäinen, työnjohdollisen esimiehen kanssa (= pomo joka johtaa, muttei saa tehdä palkkaukseen vaikuttavia päätöksiä) ja toinen sitten palkkaesimiehen kanssa. Lopputuloksena kouluttautumissuunnitelma työn ohessa - huimin tarjous oli liikenneopettajaksi. Kiitos ei nyt sentään. Pitäydytään alkuperäisessä näyttötutkintomestarin papereissa, se on sopivan selkeä kokonaisuus tässä vaiheessa.

Uuden (ei enää määräaikaisen ja tunti-) sopimuksen allekirjoitan pääsisäisen jälkeen, kun palaveeraan seuraavan kerran palkkaesimiehen kanssa. Sitä ennen olen saanut käyttööni jo uuden työkännyn ja ehtinyt osallistua yhteen direktiivikoulutukseen, sekä yhteen seminaariin. Ja mahdollisesti olen myös ehtinyt "briifata" n. 45 kolleegaa "asiakasrajapinnan älyratkaisuista sähköisessä logistiikkaketjussa".

Jospa tässä palaisi maan pinnalle ja hanin kanssa tehdyn kauppakierroksen jälkeen alkaisi työstää PowerPointia "Logistiikan telemaattiset ratkaisut" esitykseen, sekä siihen soveltuvaa jakomateriaalia...