Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2010.

Poikkeavat ratkaisumallit

Ongelma: Hotmail-tilin sulkeminen
Ratkaisu: Suljetaan tili

Microsoftin ratkaisumalli: Selvitämme mikä on ongelma, etsimme ratkaisuvaihtoehdon ja testaamme sen, ennen kuin pystymme ratkaisemaan ongelman.

* * * * * * * *
Törmäsin ongelmaan alasajaessa mesekäytössä ollutta Hotmail-osoitetta, joka oli alkanut lähettelemään (toisten toimesta) troijalaista eteenpäin...

Jos Sinulla on minun vanha meseosoitteeni - poista se. Ja tarvittaessa pyydä uusi minulta..."Ohi on..."

Kerroin tuolla aikaisemmin (21.1.10) osallitumisestani uravalmennukseen (muutosvalmennukseen). Ensimmäinen vaihe on ohi - uudet eväät työuran viimeiselle pätkälle on saatu ja näillä jatketaan.

Huomaan olevani taas energisempi, omalla laillani vauhdissa ja suuntaavani taas kohti uusia seikkailuja;) Täytyy myöntää, että taakse jäänyt kolmiviikkoinen on ollut aikamoista tuuletusta pääkopassa - vanhat luutuneet asenteet on tuuletettu ja korvattu uusilla. Samoin tulin huomanneeksi, että minulla on kompetenssia paljon enemmän, mitä olen ajatellut.

Monessa muussakin mielessä totesin tämän "upgreidauksen" asialliseksi ja toimivaksi. Toimialat, joita en tullut edes viime vuosina ajatelleeksi työn suhteen, näkyvät nyt uudelta kannalta. Samoin erillaiset työtehtävät.

Lähikuukaudet (kesään mennessä) tuottavat varmaankin saalista sen verran, että olen siihen mennessä palannut mielekkäämpään positioon työelämässä (ihanne/tahto/tavoite), motivoituneempana (aikaisempaan alkoikin olla jo leipääntynyt), sekä uudistetuin taidoin varustettuna.

Tässä lähiviikkojen aikana alkaa jo lisäopiskelu purra päälle, entistä paremmin täsmennettynä aikaisemman lisäksi.

Silmieni ilo ja päivieni valo viettää Briteissä hektisiä hetkiä lopputyönsä parissa. Parhaani mukaan yritän olla hänellekin tukena. Tuossa vajaan 2 kk:n kuluttua hän tuleekin käymään lomalla (ja tuo "tarpeettomia" tavaroitaan jo valmiiksi takaisin kotiin).

Näillä eväillä eteenpäin... läpi tuulen ja tuiskun ;)Eläviä kuvia

Silmieni ilon ja päivieni valon isosisko (siis kälyni) soitteli lauantaiaamupäivällä. Pyysi leffaseuraksi. Minäpä lupauduin. Kävimme katsomassa uudemman "Sherlock Holmes" in.

Hieman erillainen, mitä aluksi ajattelin, omalla laillaan hauskakin. Leffan pahis ei tosin ollut millään muotoa uskottava. Mutta ah, Sherlockin päättelykyky....

http://sherlock-holmes-movie.warnerbros.com/

Nautinnollinen leffahetki oli tällä kertaa Tikkurilan Grandissa - lauantaina kun ei sopivaan aikaan olisi oikein ollut hyviä paikkoja Tennispalatsissa tai Kinopalatsissa.
(Vaikka tuossa 500m päässä on leffateatteri myös =D)