Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2010.

Luv U honey;)

Huomenna (23.3.) - silmieni ilon ja päivieni valon esitellessä viimeisen vuoden lopputyötään messuilla tuolla Briteissä - vietämme neljättä "hääpäiväämme".

Loppuviikosta hän onkin sitten aloittamassa pääsiäislomaansa kainalossani. Parin viikon loman päätteeksi hän käy vielä ottamassa 1,5 kk:n akateemisen loppukirin.


Turhamaisuus ja totuus

Mummo oli hississä, johon astui myös hyväntuoksuinen nainen. Mummo nuuhkaisi kuuluvasti, johon nainen vastasi: "Dior, 150 euroa." Hetken päästä hissiin astui toinen hyväntuoksuinen nainen ja jälleen mummo nuuhkaisi kuuluvasti. "Chanel, 240 euroa", viestitti toinen nainen. Mummo jäi hissistä, päästi paukun ja sanoi: "Hernekeitto ja pannari, kaksi euroa!"


Jihaa...

Reilun viikon kuluttua elämäni rakkaus tulee pariksi viikoksi kainalooni. Loppusuora opiskeluissa on menossa, joten toukokuussa rakkaani palaa kokonaan kotiin.

Lähes puolitoista vuotta, lomia lukuunottamatta, olemme etäsuhteilleet. Vastoinkäymisiä tietysti on ollut, ne vain kuuluvat kuvioon. Mutta niin kuin monessa muussakin asiassa, tässäkin hyvänä mottona on ollut " se mikä ei tapa, vahvistaa..."


Talvilaji

Tuollainen purjeella&suksilla liikkuminen näytti sen verran villiltä menolta, että aloin kiinnostumaan ko lajista. Tosin tänä talvena saanee jäädä vielä, mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka ensi talvena innostuisi kunnolla ;)

Kuva on Espoosta, Haukilahden rannasta.


Kuntoiluvälineitä...

Tulin käyneeksi ystäväpariskunnan kanssa tuolla "urheilu- ja ulkoilumessuilla" viikonloppuna. Jonkin verran siellä näkemistä oli, silmänruokaakin sopivasti ;) [katsoa saa vaan ei koskea!]

Eniten huvitti pyöräosaston uutuudet - stepperipyörät ;)
Odotusta ilmassa

Silmieni ilo, päivieni valo - elämäni mauste - puolisoni siis, on tulossa parin viikon lomalle kotiin tuossa loppukuusta. Hengähdystaukoa hän tuskin silti viettää, viimeiset arvosteltavaksi jätettävät projektit ovat edelleen työn alla. Lopputyökin taitaa olla dokumentointivaiheessa.
Loppupyrähdys tuon loman jälkeen on n. 6 viikkoa, joten toukokuun loppua odottelemme molemmat innolla.