Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.
Edellinen

Muuttokeikalle...

Olemme naureskelleet viime vuonna, tehdessämme ystävä- ja kaveripiirin + muutaman muun muuton (yhteensä 10), perustavamme oman sateenkaarevan muuttoliikkeen "Prinsessa muutot".
Nyt virittelemme tälle päivälle vielä "Prinsessa muutot" toimintaan, kun muuttokeikoilla mukana ollut ystävämme muuttaa yhteen bf:sä kanssa.
****
Poikkesin eilen asiakkaana - tarvikeostoksilla - entisellä työpaikallani. Sainpa kuulla, että siellä ovat uudistuksen tuulet (lopultakin) alkaneet viuhua. Työterveyshuolto on käytössä, työsuojeluvaltuutettu on valittu, luottamusmieskin löytyy, ja mikä tärkeintä - tehtävävastuualueet tullaan jakamaan kirjallisesti, ettei kenellekään jää kyseenalaiseksi mitä vastuisiin ja velvotteisiin, sekä oikeuksiin kuuluu.

Täytynee kai olla jossain määrin tyytyväinen, että on sielläkin saanut - jälkikäteen - jotain aikaiseksi. Tosin, ei niistä uudistuksista ole minulle enää apua, mutta muille työntekijöille kylläkin. Itse odottelen edelleen Työsuojelupiirin lausuntoa tapahtuneen johdosta.


Hääpäivä

Aikaisen pääsiäisen takia hääpäivämme "sekottuu" näihin pitkiin pyhiin. Juurikaan emme ole erityisesti asiaa juhlineet, hyvää ruokaa, rentoutumista opiskelu- ja työkiireiden keskellä. Mitäpä tässä ihmeellisyyksiä harrastamaan;)


Piknik - kauden avaus

Soon sitten avattu - meidän perheen grillauskausi luonnossa. Ystäväpariskuntamme (tuore poikapari) sai houkuteltua meidät luontoon. Grillasimme hieman tuulisissa merkeissä - avotulella (jonka lopulta saimme viriteltyä), vaikka meillä oli ihka uusi retkigrilli mukana - siihen kun ei tuntunut löytyvän hiiliä vielä mistään... Sytytysnestekin olisi ollut asiaa, mutta pääasiahan on iloinen mieli ja haasteellinen hetki syötävän valmistamisessa tavallista alkeellisimmissa oloissa ;)"Opiskeluleskeys" tiedossa...

Puolisoni sai kaipaamansa vaihto-oppilaspaikan briteistä yhdeksi lukuvuodeksi. Lokakuussa hän sitten aloittanee siellä aherruksen. Tässä vain on naurettu, että olenko sitten "opiskeluleski", kun "sotaleskenä" ehdin hetken olla, hänen ollessaan kuukauden Lapinjärvellä sivarikeskuksessa...

Olen onnellinen puolisoni menestyksestä, sekä mielelläni suon hänelle mahdollisuuden opiskella maailmalla sitä alaa, josta hän on eniten kiinnostunut.

Lentokoneet kulkevat ja netti on keksitty - nyt vain aletaan miettimään jälkimmäisen hyödyntämistä kaikin mahdollisin tavoin ;)Kallista kuohujuomaa

Iltalehti uutisoi eilen Perrier-Jouet 2000 Belle Epoque -samppanjan lanseerauksesta. Hintaa pullolla on hulppeat 4 166 euroa. Eli laatikollinen (12 pulloa) lähtee 49 992 eurolla.

Ranskalaisen Pernod-Ricard -juomayhtiön mukaan tuotteen myyntiponnistelut suunnataan "superrikkaiden yhdyskunnille" Yhdysvalloissa, Venäjällä, Kiinassa, Ranskassa, Britanniassa, Japanissa, ja Sveitsissä.

Entinen ennätys oli Dom Perignon -skumpan nimissä, jota myytiin vuonna 2005 huikeaan 12 000 euron hintaan pullo. Tosin pullon vetoisuuskin oli kolme litraa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803177401408_uu.shtml

Eipä taida ihan tulla paikallisiin gaybaareihin myyntiin - ainakaan ihan heti;) Pitäisiköhän vaihtaa vielä kerran alaa ja alkaa valmistamaan gayskumppaa - olisikohan tuollaisella "keskihintaisella" á 3000 €/ pullo - menekkiä?

G -Champ - for gayish use only. If U are in closet You don´t need it ;)


Onnittelut vielä kerran viikonlopun sankareille...

Kuten tuossa aikaisemmin totesinkin, viikonloppu vie juhlien. Lauantaina olimme Tiksissä 6-v päivillä ja tänään sitten "naapurissa" 1-v synttäreillä. Jälkimmäinen päivänsankari tulee saamaan sisaruksen parin kuukauden sisällä, joten keväälle on jatkossa tiedossa enemmänkin juhlia...

Samalla onnittelut muillekin tämän viikonlopun sankareille!

Unohtamatta myöskään iloisia uutisia ilmoittanutta ystäväämme, joka "kautta rantain" ilmoitti menneensä kihloihin bf:sä kanssa. Johan sitä on odotettukin;)
Kaunista se on tuo poikarakkaus, jotkut sitä saava ja jotkut eivät, kuten tuttavamme Kalle asian joskus kauan sitten ilmaisi.

Tämän tuoreen kihlaparin muutto yhteen on tiedossa tuossa kuun vaihteessa, joten skumppapullo lienee paikallaan heille...


Juhlia tiedossa...

Lauantaina mennään rakkaani kanssa hänen sisarensa (siis kälyni ;) ) tyttären 6v - päiville ja sunnuntaille on kutsu ystäväpariskuntamme pojan 1v-päiville... Nam, kakkua tiedossa...

Ja sitten tuleekin pääsiäismaanantaina oma hääpäiväkin eteen.
Kaksi vuotta virallisesti.


Toinen viikko

Huomisen jälkeen toinen viikko uudessa paikassa takana. Aikalailla olen pistänyt omaa reviiriäni muutosten alle ja jäljet näkyvät. Pomo on ollut muutaman päivän toisaalla ja palaa huomenna iltapäivällä. Saas nähdä miten naama venähtää;)

Ihan fyysisen ja välillä raskaankin töissä "jumppaamisen" lomassa toki pysähdyn hetkeksi "ihailemaan" kätteni jälkiä, sekä miettimään seuraavia siirtoja.

Kun reilun 200 m2:lle tilaan tekee uuden layoutin siinä ei (sesongin iskiessä päälle) parane tietysti paljoa jahkailla. Syksyllä kyllä ehtii sitten tarkistaa suunnitelmansa ja pyrkiä parantamaan mitä parannettavissa on...

Tehtävien helpottamiseksi otin käyttöön open source pohjaisen projektihallintaohjelmiston... Saapahan hienosti raportoitua etenemisen ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille - aurinko paistaa risukasaankin. Ja kesä tulee yhtä varmasti kuin Kanervan Ilkan tekstiviestit eroottisille tanssijoille ;)
-rami-
ps. Eipä ole pitkään aikaan tullut oltua itseensä niin tyytyväinen kuin nyt...

Edellinen