Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2014.

Toukokuun toiveita

Edellinen "postaukseni" oli aikalailla alavireinen, siihen on ollut syynsä. Nyt kun toukokuu on vähitellen pääsemässä vauhtiin, haasteellisuusaste työtehtävissä muuttuu. Työtehtävieni muuttuessa työnjohdollisiksi tehtäviksi pääosiltaan, muuttuu myös "toimiston" osoite kahdeksi. Osa viikosta toisaalla, toinen osa toisaalla. Onneksi työnantaja on määritellyt tällaiselle "melkein työpaikan vieressä asuvalle autottomalle" talon puolesta liikkumavälineen. Eihän se mikään kaksinen kottero ole, mutta eipä se myöskään mikään työsuhdeauto ole. Firman kalustoa kuitenkin ja tarkoitettu siirtymäajoon.

Privaattipuolen elämä on aikamoisessa myllerryksessä, eikä tässä uskalla paljon muuta todeta kuin, että katsotaan mitä tuleman pitää. Joitkin ovet sulkeutuvat, jotkin avautuvat - niinhän se menee.

Ystäväni maaseudulla onneksi pitää huolta, ettei kuntoni pääse rapistumaan täysin, kutsuen ajoittanin minut "työleirille" =D. Vanhan omakotitalon ympärilä kun riittää tekemistä. Toisaalta - mielellänihän minä menen ystävääni auttamaan, saan hyvää seuraa, tekemistä viikonlopun ajaksi ja vieläpä mukavaa keskusteluseuraa.

Vapun jälkeinen viikonloppu menikin argeologisissa merkeissä - kaivoimme reilut 10 m kaivantoa uusittavaa viemäriputkea varten talousrakennuksen kupeella. Kappas vain, kaivuun yhteydessä totesimme, että talossa asuneilla on ollut 50- luvusta aina 70-luvulle asti peittää maatumattomat jätteet pihalleen. Jos jonkinlaista purkkia ja purnukkaa kaivamisen edetessä sieltä löytyi. Jossain vaiheessa alkoi myös kangasta ilmestyä lapion eteen... Jouduin kysymään ystävältäni, olikohan edellinen asukki mahdollisesti leski, jos täältä kohta alkaa luita löytymään? :P

Kaiken stressin keskellä tuollainen ojankaivuukin pistää ajatukset (tosin ystäväni ei ole siitä samaa mieltä kohdallani) tauolle. Hänen mielestään osaan olla liian analyyttinen myös ojaa kaivaessani :P

Hyvät ystävät osaavat "puukottaa" sanoilla kivuttomasti, silloin kun siihen on tarvetta ;)

Mukavaa alkanutta toukokuuta...

Rami

PS. Sanotaanko näin, että ehkäpä tässä on jollain aikavälillä jotain tuulia purjeisiin tulossa... Tyyntähän se myrskyn edellä aina on ;)