Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2013.

Kehitystä, pedagogiikkaa ja twitter-viestejä...

Näin kesän kynnyksellä, lomaa odotellessa, on vielä loppukirin paikka. Kun ennen lomaa valmiina pitäisi olla syksyn suunnitelmat aikataulutuksineen, pedagogisten opintojen harjoittelut tiedossa, sekä toiminnan kehittäminen täydessä vauhdissa - tai ainakin melkein. ;)

Kehityskeskusteluni esimieheni kanssa tuotti mieluisaa tulosta, mutta antoi myös vahvistusta, että ihan yksin en tuulimyllyjä vastaan taistele. Esimies vahvisti koko tiimille, että pääsemme kehittämään oikein kunnolla toimintaamme. Mikäs sen mieluisampaa. Varsinkin kun rekrytointi 1-2 uuden kouluttajan osalta on käynnissä.

Kehityskeskustelu toi itselleni pienen lisän työtehtäviin - nyt saan istua ajoittan ihan rehellisesti ja palkkaa vastaan osan työajastani SOMEn ääressä. Eli ylläpidän tiimimme FB-sivustoa, sekä Twitteriä. Se on nykyaikaa - tosin tiimimme muut jäsenet (minua nuoremmat) eivät ole vielä oikein omaksuneet näitä sähköisen verkostoitumisen välineitä. Tai eivät ehkä vain pysy tällaisen innovatiivisen visionäärin perässä =D

Niin mitäkö syksyyn kuuluu? Sinnehän on tulossa jo kalenterin täydeltä töitä, eli tilauskirjamme näyttää olevan hyvällä mallilla, projektipäivät koulutuksen uudistamiseen ja kehittämiseen varattuna...

Hyvillä mielin siis kesään...


532. "Kontrahti"

Vuosi ja 10 kuukautta sitten allekirjoitettu määräaikainen työsopimukseni muuttui tällä päivämäärällä toistaiseksi voimassa olevaksi.

Palkkatarkennukset ovat luvassa vielä, mutta ainakin vuosilomaan tuli jo nyt muutama päivä lisää.

Pomon huumorintajua osoittaa se, että kaivellessaan laukustaan sopimusta hän totesi: " Tavallisestihan me ei oteta irtisanomisilmoituksiin allekirjoitusta" - Johon totesin, että vuoden ja kahden kuukauden palkalla lomarahoineen tyhjennän pöytäni välittömästi.

Uusi määräaikainen sopimus tässä tilanteessa olisi ollut työsopimuksen perusteetonta ketjuttamista. Määräaikaisuuden perusteena on ollut pedagogisen pätevyyden puute.

Kyllä se tästä... päivä päivältä kohti eläkettä menee :P