Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

Ja sitten se poliittinen kevennys:

Naispuolinen kansanedustaja Päivi R. (KD) käveli metsässä ja kompastui yhtäkkiä johonkin, joka lähemmän tarkastelun jälkeen paljastui öljylampuksi. Kun Päivi R. (KD) pyyhki sitä tuli tietenkin henki esiin. "Saanko nyt kolme toivomusta?" nainen kysyi. Et", vastasi henki, "huonojen aikojen ja devalvaation ja muun sellaisen takia saa nykyään esittää vain yhdentoivomuksen...No,mikäs se olisi?" "No siinä tapauksessa haluaisin rauhan Lähi-Itään", sanoi Päivi R (KD) ja kaivoi esiin kartan. "Näetkö tämän kartan? Haluan, että nämä maat lopettavat taistelemasta keskenään."

Henki katsoi karttaa ja sanoi: "Voi herran jestas sentään, nämä maathan ovat tapelleet keskenään jo tuhansia vuosia. Luulenpa, että asialle ei ole mitään tehtävissä. Olen hyvä, mutta en NIIN hyvä. Toivo jotain muuta."

Päivi R (KD) mietti hetken ja sanoi: "En ole vielä onnistunut käännyttämään Suomen eduskuntaa, jotta se vastustaisi samaa sukupuolta olevien avioliittoa ja saman sukupuolisten adoptointeja. Siinä tarvitsisin hiukan apua…” Henki oli hetken aikaa hiljaa ja murahti sitten: "Näytäpäs vielä sitä saatanan karttaa...!"


Huoh

Firman pikkujoulut olivat sitten äskettäin - saldo: tutustuin muutamaan sateenkaarevaan kollegaan, joten en ole yksin suuressa yhteisössä. Oma tiimi on tiennyt asian, mutta ehkä ne avoimena roikkuneet kysymykset tulivat nyt sitten selviksi ;)

Työtilanne on hyvä, eli ylimääräistä vapaa-aikaa ei tällaisella "tuntikouluttajalla" ole ollut, pikemminkin päin vastoin. Ensi vuoden osalta työsopimukseen tulenee muutoksia (kuukausipalkkaus + sopimuksen vakiinnuttaminen), nythän olen ollut määräaikaisella ja tuntiduunarina.

Ai niin, tupakoimattomuutta on kestänyt jo reilu pari kuukautta ;) - ajoittaisesta "vinhon" ototsta huolimatta ...


Jep jep

1) Tupakattomuus on pitänut, eli nyt on takana muutama päivä auki kaksi kuukautta tupakatta. Päihdyttäviäkin aineita on tullut muutaman kerran käytettyä, mutta tupakkaa ei ole siitä huolimatta tehnyt mieli.

Jätin muuten hankkimatta Champixin jatkokuurin, eli ihan sitten vaan tuolla "aloitussetillä" sain loppumaan - työterveyslääkäri oli kovasti sitä mieltä, ettei tarvinne hakea tuota jatkokuuria, jos kerran näin hyvä alku on ollut. Katsellaan nyt rauhassa tilannetta...

2) Työrintamalle on poikinut lisää tekemistä (aikaisemmin taisinkin mainita, että yksi kollegoistani vaihtoi palkanmaksajaa, siis siirtyi muihin tehtäviin ja perin häneltä nipun tehtäviä), minulle tarjotti talon sisällä myös työnjohtokoulutuksessa olevien kouluttamista, joten nöyränä poikana (ja euron kuvat silmissä) suostuin...

Muutoin mennään talvea ja joulua kohti hyvin arkisissa, tavallisissa ja työntäyteisissä merkeissä...