Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2012.517. Luopumisia

Tapahtumarikas vuosi alkaa olla lopuillaan, ja kuten viimekin vuonna, tänäkin vuonna olen "joutunut" luopumaan asioista ja esineistä. Tänä vuonna ehkä enemmin esineistä.

Keväällä rikkoutunut ja korjaamolla erittäin pitkään valohoidossa ollut jenkkiautoni päätyi uudelle omistajalle, tilalle ostettu "kesäauto" on parhaillaan myynnissä - täysin tarpeettomana lyhyen työmatkan takia.

Ja parin tälle vuodelle osuneen muuton takia on tullut tyhjennettyä muuta omaisuutta niin roskalaatikkoon kuin kierrätykseen.

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan...

Mukavaa joulun odotusta kaikille tasapuolisesti suuntautumisesta riippumatta.


516. Kotoutumista vai kotiutumista?

Uusi kotikontu vaikuttaa kohtuullisen rauhalliselta ja on sopivan (myös kävely-)matkan päässä työpaikasta. Jonkin moisin vastoinkäymisin tämäkin muuttosetti sisälsi - yhtenä ongelmallisena tietystikin netin siirto tuolta maalta kaupunkiin.... sehän ei mennyt edes kuin epäonnisessa Stömsjössä...

Soneran asiakaspalvelun limbo: Aspa soittaa 16.10 ja ilmoittaa "ettemme voi valitettavasti tänäänkään kytkeä tilaamaanne internetyhteyttä, koska asentajan mukaan alueella on kaapeli poikki..." (nettiä on tässä vaiheessa odotettu 10 pv alkuperäisestä aikataulusta). Puoli tuntia myöhemmin asentaja soittaa: "Olisin nyt kytkemässä sen tilaamanne liittymän..." (sopimus oli irtisanottu tuon aspan puhelun aikana, kun operaattorien tiedoista oli tsekattu alueen verkkotilanne: ei häiriöitä).

Tilanne pari tuntia myöhemmin: Netti toimiii 110Mb kaistalla heti kun purkin piuhat sai seinään kiinni. Operaattori vaihtui lennosta.