Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2009.


"Kesäleskenä"

Kotiuduttuani sunnuntai-iltana tuolta pohjoisesta, olenkin ollut sitten "kesäleskenä". Perjantaina palailee sitten silmieni ilo, päivieni valo ja elämäni suola&sokeri kotiin samalta suunnalta, jonne hän jäi lomailemaan muutamaksi päiväksi.

Ja tässähän sitten jäänkin vuosilomalle viikonlopun jälkeen...


Sukuloimassa

Palailin tuossa alkuillasta pohjoisesta - lankomiehellä (puolisoni isoveli) oli 40v päivät, joita oli järjestetty salassa - siis kunnon yllätysjuhlat. Sankari saatiin juhlapaikalle sillä verukkeella, että siellä tarvittiin laiturin kantoapua. Sankari tuli - kumisaappaiden kanssa ;)

Nyt tiedetään sekin mistä niitä krapuloita tulee - Saunalahdelta tietysti =D

Rakkaani jäi vielä muutamaksi päiväksi sukuloimaan ja lomailemaan ja palaileet tuossa muutaman päivän kuluttua kainalooni. Minä jouduin palaamaan takaisin kotiin - vuosiloma alkaa vasta viikon kuluttua...Brüno

Leffafriikit iskevät - tällä kertaa olemme menossa katsomaan Brüno´n tuohon lähiteatteriin ;)

*edit*
Brüno on nähty. Maha kipeänä - nauramisesta.

Leffan parhaimpiin kohtauksiin lukeutuu, kun Brüno on "evankelistan" luona käännytettävänä heteroksi. Brüno kehuu uskiksen huulia, johon tämä sanoo "ne on tehty ylistämään Jeesusta..." - Brüno toteaa siihe, että niillä voi tehdä paljon muutakin =D

http://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ

Tosikkojen ei kannattane vaivautua tämän takia =D
Vuosilomaharrasteet

Kolmen viikon kuluttua alkaa vuosiloma. Tänään varasimme loma-aktiviteetteihin sopivat välineet: litra maalia, pensselit, lakkabensiinin, hiomapaperia yms tavaraa.

Tarkoituksena on uudistaa kälyltä saatu 6 hengen ruokailuryhmä. Kangas tuoleja varten täytynee vielä hankkia, sekä sopiva kuviosapluuna, sillä rakkaani sain idean elävöittää pöytälevyä kuvioilla - taatusti ei tule samanlaista pöytää vastaan ;)

Samoilla lämpimillä varmaankin menee myös keittiön pöydän kunnostus. Ostellaan uusia huonekaluja joskus myöhemmin.

Muuten, olen ylpeä puolisostani, silmieni ilosta ja päivieni valosta - hän oli saanut mahtavat arvosanat viime talven aherruksestaan Briteissä - uskon, että ensi talvi menee aivan yhtä hyvin hänen opiskeluissaan. (Mieluusti olisin paikalla valmistujaistilaisuudessa tuolla Briteissä ensi keväänä...)