Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2010.

Vapun ay-puheisiin pontta

Parin ystävän kanssa tulimme loppupäätelmään, ettei suomalainen ay-liike ole ollut ajantasalla etuuksien vaatimisessa, kuten kreikkalaisilla. Meillähän etuuksissa on selkeitä puutteita:
- virkamiehet eivät saa palkanlisää ajoissa töihin tulemisesta,
- tietokoneen käytöstä ei saa palkanlisää,
- useat metsänhoitajamme ovat vailla ulkotyölisää

Esimerkkejä lienee runsain mitoin ;)

Vapun aaton muita oivalluksia:

Varma tapa olla saamatta töitä, on mennä työpaikkahaastatteluun ja avata keskustelu: " Meneeks tässä kauan, kaverit odottaa pubissa..."

VR:n liikenneongelmien tiedotusmalli perustuu käytöstä poistettuun Veikkauksen lottokoneeseen - päivittäisen liikenneongelman ilmaantuessa arvotaan yksi virallinen selitys, sekä kaksi varaselitystä.

Mukavaa Vappua, simasuut ja rusinat ;)


Kauas pilvet karkaavat...

Mieleeni tuli yleisönosastosta poimittu lausahdus tulivuoren purkaukseen ja islantilaisuuteen - kirjoittaja oli yhdistänyt parin vuoden takaisen Islannin pankkikriisin mukaan: "Taloutensa sörssinyt Islanti rupesi maksamaan siltä velkasaataviaan periville maille "viekää tuhkatkin pesästä" -periaatteella."

Tuhkana tuuleen - kuin islannnin talous, voisi sanoa tämän hetkisestä tilanteesta. Kukapa meistä olisi tullut ajatelleeksi edes, että tuo Pohjois-Atlantilla oleva saari voi tuliperäisyytensä vuoksi vaikuttaa koko Euroopan tilanteeseen näin rajulla tavalla.

Lähinnä tässä mietiskelee miten tämä "islantilaisten kosto" =D vaikuttaa vielä toukokuun loppupuolella lentoihin - nimittäin olisi kiva tosiaan saada tuo rakas omaan kainaloon tuolta Briteistä. Mutkan kautta juna-laiva-juna-laiva - ratkaisuna onnistuu ainakin.Reilu kuukausi

Silmieni ilo ja päivieni valo palasi tuonne Britteihin viimeistelemään opintonsa. Kaksiviikkoinen loma meni liiankin nopeasti, mutta toisaalta - reilu kuukausi ja hän palaa kokonaan viereeni. Ei enää matkustelua (korkeintaan työmatkoja satunnaisesti), eikä yliopiston aikatauluttamia lomia ;)

Tässä siis perheen karvapallon kanssa kahdestaan vielä muutama viikko...

Kevättä kaikille - kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu ;)


Iloista pääsiäistä

Arkadas perheineen toivottelee Iloista pääsiäistä kaikille tasapuolisesti.

Pääsiäinen tulee vietettyä rakkaan kanssa - hän palaa tuonne Britteihin viimeistelemään opintonsa ja valmistumisensa. Hänen lomansa on ollut sopiva menestys - tämän päivän työhaastattelusta hän tuli työsopimus kädessä ;)