Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2012.

515. Laatikkorumba

Tämä viikonloppu on sitten intensiivistä pakkaamista. Ensi viikonloppuna tämä asumusto tyhjenee tavaroista ja uuden (yhteisen) residenssin täyttö kehä kolmosen sisäpuolella on käynnissä.

Plussana voin sanoa, että kaksi tuntia autossa istumista työpäivisin jää pois, samoin tietysti lähes kuudensadan kilometrin viikottaiset ajot työpaikalle ja takaisin. Eli säästö myös polttoainekustannuksissa on melkoinen.

Väliaikaiseksihan tämä käynti maaseudulla oli tarkoitettu ja nyt kun syytä on enemmän, paluu pääkaupunkiseudulle on positiivinen asia työmatkaa jää kolme kilometriä per suunta. ;)

Ainoa mitä jää kaipaamaan tästä asunnosta on tuo oma sauna. Tosin sähkölaskua katsoessa ei sitäkään kovin ikävä tule :/

Eiköhän se tästä taas jotenkin elämä soljune eteenpäin ;)


514. Arkistoista löytynyttä

Hiljainen hetki - mietteissäni,
istun ja tuijotan hiillosta.
Keskittyneesti.

Ja Sinä kaivat puhelimesi ja käytät
tilaisuuden hyväksi. Kuvaat.
Ohimennen.

Saat kuvallasi minusta esiin,
jotain sellaista, jota en huomannut itse.
Mutta Sinä näet minut erilailla,,,


513. Uudet tuulet

Kylmät ja pimeät illat ovat tulleet jäädäkseen - tosin niistä ei yksin tarvitse jatkossa välittää. Kädestäni otettiin kesällä tukevalla otteella kiinnni, ja siitä on edelleenkin pidetty kiinni...

Olen saanut puolittaa suruni ja kaksinkertaistaa iloni. Minulle on osoitettu huomiota, välillä enemmän kuin ansaitsen. Elämäni on saanut muutakin sisältöä, kuin pelkän työnteon.

Vuosi sitten kysyin, miksi kaikki pa**a kaatuu juuri minun päälleni. Nyt kysyn, miksi olen ansainnut tällaisen huomion ja ilon.

Muutosten tuulet pauhaavat...