Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2010.

Sorvin ääreltä...

Tässä helteiden keskellä aloittelin sitten työni. Mikäs siinä, kun hanikin pakertaa töissä. Rauhallinen alkurutistus on muuttumassa pikkuhiljaa minuuttiaikatauluiksi, resurssivarauksiksi sekä opetukseen osallistumiseksi. Suunniteltuja opetustehtäviä näyttää tulevan sopivasti (alkuun enemmänkin mitä on sovittu). Eipä se haittaa - kyllähän työ mukavassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä aina maistuu...

Aloituspäivänä käteeni iskettiin työläppäri ja tunnukset "firman" intraan, maileihin ja tuntisuunnitteluun. Työpuhelinkin on jo saatu - onneksi vielä sen hiljaisuus kestää viikon pari, ennen kuin "täysi rähinä" alkaa.

Monipuolisuuttakin on tarjolla - tässä on ehditty opetella ja opastaa erillaisten työkoneiden käyttöä (vaikkei se puoli itselleni varsinaisesti kuulukaan), valvottu virallisesti yksi koetilaisuus ja tehty omille tuleville oppitunneille materiaalia. Oman osaamisalaani liityvänä, sain vielä pari uutta henkilökunnan jäsentä opastettavakseni.

Siitä se lähtee...

Kotona kollitkin ovat alkaneet nauttimaan toistensa seurasta - hellyttäviä kuvia on tullut otetuksi, kun "pojat" nukkuvat sulassa sovussa milloin missäkin päin residenssiämme ;)

Lämpimiä ja iloisia kesäpäiviä - vartalon muodosta riippumatta - kaikille =D
"With First Class Honours"

Silmieni ilo ja päivieni valo sai tänään vahvistuksen Briteistä. Tutkinto meni läpi loistavasti - "With First Class Honours" .

Onnellinen ja iloinen hänen puolestaan olen myöskin - kaikki ne kyyneleet molemmilta, ikävät toistemme viereen, lähtöjen haikeus tai aamuyön tunteina käydyt mesekeskustelut eivät ole olleet turhaan.


Pride savuaa - käry kävi muutamalla...

Pride - kulkueeseen kohdistunut häiriköinti ("kaasuisku") on kohonnut puheenaiheeksi. Nettilehtien (IL,IS,HS) yleisönosaston kommentteja lukiessani, en tiedä itkeäkö vaiko nauraa...

Kommentoijat eivät ole lukeneet kommentoimaansa uutista kunnolla läpi, vaan oletusarvoisesti uskovat siihen, että kaikki hengitystieoireita saaneet ovat olleet kulkueessa - osahan on ollut nimen omaan seuraamassa kulkuetta jalkakäytävillä.

Jossain silmiini sattui kommentti, että kulkueessa mukana olleista sateenkaariperheistä ja heidän lapsistaan on tehty "lastensuojeluilmoitus" - kun alaikäisiä tuodaan tällaiseen "pervoon ja syntiseen tapahtumaan". Kirjoittelusta ei tosin selviä, ovatko samaiset tahot tekemässä lastensuojeluilmoitusta niistä heteroperheiden alaikäisistä, jotka aamuyön tunteina harrastavat känniääliöaktiviteettejaan vanhempien toteuttaessaan julkisuusunelmaansa lähiöpubin karaokessa...

Syvässä ovat ennakkoluulot ja -käsitteet. Pitkään menee, ennen kuin suvaitsevaisuus on niin sanotusti "kohdallaan". Tietysti meillä jokaisella on kortemme kannettavaksi kekoon - sitä ei (mielestäni) ole kuitenkaan noiden homomaneeristen stereotypioiden ruokkiminen. Jokainen elää tietysti tyylillään, minä omallani ;)

Tosin, jos tuollainen olisi kohdallani sattunut, olisin tirvaissut lähimmän hyökkääjän katuun ja pidätellyt paikallaan viranomaisten tuloon asti. Kansalaispidätyksenä. Sen toki olisivat voineet tuossa tapauksessa tehdä myös ne kulkueessa olleet järjestysmiehetkin - informaatiokatkos siellä kuitenkin on tapahtunut, koskapa ulkopuoliset ovat asiasta ilmoitelleet eteenpäin (ja seuranneet pidätettyjä).

Mielenkiinnolla seuraan, minkälainen tulee olemaan rangaistusasteikko tässä tilanteessa ja mikä on rangaistusten koventamisen määrä. Todennäköistä on, että juttua tullaan puimaan niin Hovioikeudessa kuin Korkeimmassa oikeudessakin... (villi arvaukseni).