Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2012.

505. Helsinki Pride

Pride on nähty ja koettu - taas kerran. Hyvässä seurassa tietystikin. Monenlaisia kuvia tuli otettua ja osa on päätynyt myös näkyville toisaalla.

Itseäni ilostutti suuresti kulkueessa olleet eläimet ja se, että ne olivat saaneet myös sateenkaarivärit päälleen.

terveisin

arkadas - sateenkaaren harmaantunelta reunalta ;)


504. Nyt se alkoi---

... loma nimittäin. Tätä on odotettu jo uudesta vuodesta alkaen. Kokonaisen kuukauden saan olla rauhassa työasioista (olen toki kateellinen Aboalle, jonka loma on huomattavasti pitempi).

Työpäivä päättyi tänään tiimipalaveriin, jossa katseltiin syksyn tilannetta - tiukalta näyttää työn osalta. Siksipä nyt on hyvä hengähtää - hanin kainalossa ;)

Aurinkoista ja lämmintä kesää!


503. Hellyyttä ja häkeltymisiä

Olen viime päivinä saanut osakseni suunnattomasti huomiota ja hellyyttä - ei mitenkään paha asia, kun katsotaan lähimenneisyyteen. Olen saanut päätyä valmiiksi katettuun ruokapöytään palatessani kotiin töistä, kaiken lisäksi siistiin kotiin.

Ajoittain tilanne on suorastaan häkellyttävä, sillä en ole tottunut saamaan tuollaista määrää huomiota ja hellyyttä - olen toki tottunut antamaan sitä.

Niin, ihastumisen kautta rakastuin - parisuhteeksi ei ehkä vielä voi tilannetta kutsua virallisesti, mutta jotain samaa siinä on.

Tietysti jossain takaraivon sopukoissa kolkuttelee pikkuinen pelko - entä jos tässä käy samalla lailla kuin viimeksi? No, se riski on otettava - mitään ei tapahdu, jos mitään ei tee.

Päästäkseen elämän polun toiseen päähän täytyy ottaa jokainen askel matkan varrella aivan itse ja katsoa tietysti eteensä. Jos käännyt katsomaan taaksepäin ja jatkat samalla matkaasi, olet taatusti ryteikössä nenälläsi...

Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen

-arkadas-


502. Päivänsäde risukasaan...

Kulunut viikonloppu oli monella tapaa mielenkiintoinen, tapahtumarikas ja yllättäväkin.

Olen saanut osakseni sellaista huomiota, josta olen häkeltynyt ajoittain, koska en ollut tottunut sellaiseen. Olen viettänyt "erikoista" (:P) laatuaikaa ja lykännyt sen johdosta tehtäviä, joita yleensä olen viikonloppuisin hoitanut, sekä olen ilmiselvästi mielissäni kaikesta tapahtuneesta...

Se mitä tästä eteenpäin, se jää nähtäväksi, seikkailu on vasta alkamassa...