Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2010.

Asiakaspalautetta...

Esinaiseni - siis pomoni - piti kanssani pikapalaverin päivänä muutamana. Lähinnä asialistattoman palaverin aiheena oli työtehtävät ja niihin liittyvät järjestelyt, mutta sain samalla myös (ensiarvoisen tärkeää tietoa) onnistumisistani - elikkäs "asiakaspalautetta"

Palaute liittyi erääseen ryhmäkokonaisuuteen, jossa ryhmä oli arvioinut erikseen myös jokaista kouluttajaa. Saamani palaute oli ollut perin positiivista, "persoonallisuuspisteet" ja ammattitaidon arvioinnin pisteet yllättivät itsenikin...

Siitä on hyvä jatkaa...


Homma hoidossa...

... tai ainakin melkein, siis tuo tupakan vieroitus. Toinen tupakaton päivä takana, eikä edes hermostumisen merkkejä ole nähtävissä, saati mitään psykoosiin viittaavaa (kuten joku tuosta Champixista mainitsi aikaisemmin). Tupakattomuus alkoi "vahingossa" pari kolme päivää odotettua aikaisemmin.

Työpaikalla niin vakkarikoulutettavat, kuin kollegat tsemppaavat minua, selkääntaputtelijoita riittää. Mutta eipä oteta paineita - katsellaan vähän kerrassaan, päivästä toiseen. Kyllä se siitä, kunhan hintoihinsa tulee ;)


Muutosten syysmyrsky...

Työn keskellä olen alkanut arvottamaan asioita elämässäni uusiksi, ei, ei siihen ole syynä mikään tavanomainen selitys, kuten sairaus, ero tai vastaava.

Päinvastoin, keväästä asti olen pähkäillyt ja pohtinut tupakoinnin lopettamista - nyt sitten siirryin toteutusvaiheeseen, eli aloittelin pari päivää sitten Champix-kuurin ja tavoitteena olisi olla savuton tuossa kuun vaihteessa.

Ja kun kerran jostain luopuu, niin jotain tilalle - aloimme silmieni ilon ja päivieni valon kanssa liikkumaan yhdessä hieman tavallista enemmän - 2-3 kertaa viikossa käymme uimassa yhdessä (nilkkanihan eivät kestä juoksemista tai vastaavaa), hanihan harrastaa toki omalla ajalla paljon muutakin liikkumista.

Samalla remontilla lähti taas kerran ruokavaliokin uusintaan - kuten epäilinkin, sokeri- ja kolesteroliarvot olivat koholla, ja tupakoinnin lopettaminen saattaa lisätä painoa, joten luovuimme hiilihydraateista ruokavaliossa (tai ainakin suurimmalta osin) - peruna, pasta ja riisi jäävät kotona keittämättä, eri asia on ottaa tuolla työpaikkaruokalassa vähän lautaselle. Suurimmalta osin lisääntyivät kasvikset ja hedelmät...

Katsellaan mihin tämä "rykäisy" johtaa - anorektinen skitso ei oikein kuullosta omalta, joten johonkin tuohon 10 kg hoikemmaksi, tupakoimattomaksi jos aluksi tähtäisi... :=D

oikein antoisan mukavaa syksyä kaikelle kansalle...


Pikakirjaus syksyn saapuessa...

Työ pitää meitä molempia kiireisinä, vaikka itse en ihan kaiken aikaa täysiä viikkoja teekkään. Opetustyössä kuitenkin materiaalien valmistaminen, "moodlettaminen" sekä monet muut askareet pitävät kiireisenä - myös ajoittain matkustaminen on otettava huomioon. Viime viikolla Tampereella hotellissa yö ja päivä koulutusta isohkolle ryhmälle. Tällä viikolla koulutuskeikka Keravalle - Kotka on tulossa uutuutena kuvioon...

Puhumattakaa varsinaisella kustannuspaikalla tapahtuvasta kahdesta kolmen viikon koulutusputkesta nyt syys - lokakuussa.

Kotia on tullut laitetuksi silmien ilon ja päivien valon kanssa taas kertaalleen kuntoon...

Ja kissat kasvavat ja karvoittuvat ;)Vilkasta syksyä...

Vilkaisin työpaikan työaikasuunnittelun tilaa loppuvuodelle - kappas, tuollaisia reippaita viiden päivän koulutusputkia (viikonlopputauoilla) on muutama peräkkäin - pari päivää ehtii seuraavan kahden kuukauden aikana keskittyä materaalin tekoon pelkästään - no ei se mitään, ammatinvalinta kysymys... Eihän sille mitään voi, jos pitää työstään ;)

Loppukesä ja alkusyksy näyttää olevan yllätyksiä - positiivisia sellaisia - täynnä, ei siinä mitään, emme me valita ;)