Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2010.
Juhlakommentteja ja muita sutkauksia

Kun nyt vuoden odotetuin tapahtuma (LInnan juhlat) ovat olleet ja mennet, niin ainahan on juhlien jälkeen tullut yksi jos toinen arvostelija kaapista ulos. Tänä vuonna kaapista pelkoinensa ja kommenteinensa tulivat julkisuuteen tyylikonsultti Leena Sarvi (aivan outo immeinen) ja T.T.A. "Meidän perhe T.V." Mikkonen, Suomen Virallinen turhin julkkis.

Ensimmäinen on varsinkin minulle ja varmaan usealle muullekin täysin tuntematon otus ja jälkimmäinen meille kaikille liiankin ärsyttävän tuttu.

Mielipiteen vapaus toki maassamme on, mutta meillä on myös vapaus (ja oikeus) olla myös nolaamatta itseämme...

Molemmat julkikommentoijat olivat puheissaan samoilla linjoilla "ei minulla mitään homoja vastaan ole, mutta..." - eli ehdollista hyväksyntään. Toki kummallakin on myös kannattajansa, mutta varmastikin myös noiden lausahdusten jälkeen kannattajat myös vähenevät.

Jossain määrin tietysti kannattaisi keskustella siitä, voiko mediavaikuttaja puhua siten, että se voitaisiin tulkita "välilliseksi kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan" - siis toimia manipuloijana...

Sutkauksia...

"Sitä ei poikamies tiedäkään, miten vähällä seksillä ukkomiehen pitää tulla toimeen." (Kuolematon lausahdus työpaikalta)

"Valkosipulin kynsi päivässä pitää vaimon loitolla" (Resurssisunnnittelijamme Olli ruoka-aiheisen keskustelin jatkeeksi)

"Päättämättömyys jo joustavuuden perusta" (Vuoden vaihteessa tehtävänsä lopettava esimieheni, kommentoidessaan "paniikkiratkaisuna" allekirjoitettavakseni tuotua työsopimusta, joka piti olla valmiina jo 1,5 kk sitten)


Infoa

Blogini vaihtoi siis nimeä. Aikansa eläneenä. Jatkossa kommentointini erilaisiin ilmiöihin ja asioihin tulee olemaan harvakseltaa tapahtuvaa, yksinkertaisesti nyt vain toistaiseksi rajallisesti aikaa ylläpitää tätä blogia.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Rami aka Arkadas