Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2010.

Jep

Kultsi pääsi kotiin ilman viiveitä ja venyneitä aikatauluja - toisin kuin joululomalla, jolloin siis about 50 tuntia matkaamista...

Äidin siunaustilaisuus on lähellä - monta avointa kysymystä vielä ratkottavana, ennen kuin sinne asti pääsee.

Onneksi minulla on maailman ihanin ihminen elämässäni tukena.\o/

Silmieni ilo ja päivien valo - elämäni hunaja ja habanero - palaa takaisin kotiin lauantaina. Opiskelut tutkintoon päättyneinä tällä erää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.


hmm... jotain iloakin

Tänään varmistui, että työkuviot kohdallani muuttuvat (taas kerran) - sopimusyksityiskohdat ovat tällä hetkellä työn alla. Syksyyn asti mennään pienemmällä tuntimäärällä ja sitten repäisätään niin sanotusti "urut auki".

Omaa osaamistani saan lisätä (työnantajan kustannuksella) yhdellä erikoisammattitutkinnolla.

Miten tämä nyt hienosti sanoisi: " Saappaat joihin asetun, ovat isot, mutta sopivalla määrällä "täytettä" ne saa sopivaksi ja ainahan vähän jalat turpoavat"

Jatkossa siis hyödynnän eräässä keskustelussa esiintullutta lypsyjakkara-mallia...
Linkki keskusteluun: http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=2&thrdid=8846
Kyllä maalla on mukavaa ;)

Neljän päivän nettivieroitus päättyi maanantai-iltana. Kaverin mökillä tuli puuhasteltua aika lailla polttopuiden, roskien polton ja rentoutumisen tiimoilla. Laiturin laitto jäi kaverille tälle viikonlopulle.

Saunomisen, grillaamisen ja muiden puuhien keskellä ehdin muutaman kuvankin ottaa... Tämä lienee kuvastaa parhaiten tämän hetkisiä tunnelmia - silmieni ilo ja päivieni valo kun on palaamassa kotiin opiskelun päättyessä - tuossa reilun viikon kuluttua.

Monet asiat ovat "vaiheessa", joten niistä ei sen enempää tässä vaiheessa...

Oikein mukavia ja lämpimiä kevätpäiviä kaikille tasapuolisesti...


Hetkeksi korpeen ;)

Lupauduin ystäväni avuksi mökkireissulle puuhastelemaan. Saunapuiden tekoa, laiturin asentamista ja yleistä siistimistä. Joutaa tässä yhden (pitkän) viikonlopun olemaan poissa sivistyksestä (muahhaaa) ja koneen ääreltä, luonnon helmassa.

Paavo - kolli pääsee siksi aikaa tuonne kälyn luokse hoitoon ja peuhaamaan pienemmän ja nuoremman Tuisku-kollin kanssa.

parin viikon perästä tulee sitten silmieni ilo ja päivieni valo takaisin Suomeen - pienen levähdyksen jälkeen hänkin sitten alkaa juosta päivittäisessä oravanpyörässä ;)

Tässä kesää odotellessa siis mennään...


Kannattaa odottaa...

Silmieni ilo ja päivieni valo on vielä hetken tuolla Briteissä - onneksi "aamukammassa" ei ole enää kovin paljon piikkejä jäljellä. Sellainen pistää hymyilyttämään.

"Kun katsot aamulla peilistä onko tukka hyvin,
tarkista samalla onko asenne kohdallaan."