5 kommenttia

Schmetterling

12.12.2008 11:59

Tuli mieleen vain...ehkäpä kaikki eivät pelkääkään, vaan ehkä jotkut olivat vain iloisia, kun voivat jäädä aamulla nukkumaan. Mutta mahdotontahan on tietää, mikä motiivi kenelläkin on, varmasti on ihan hirvittävää pelkoa ja ahdistusta monissa kodeissa. Sai ilmeisesti uhkauksen tekijäkin järjestettyä itselleen vapaan perjantain (ellei sitten joku täysin ulkopuolinen ole hiippaillut koulun vessassa kajalin kanssa.)

Aboa

12.12.2008 12:39

Tarkoitin pelästyneillä myös huoltajia. Aika monessa tapauksessa näyttää silti että isukki ja äippyli ovat hermostuuksissaan ja lapsi siitä ilahtuneena viettää vapaapäivää ostoskeskuksessa. Pitäisiköhän huoltajien mieleen vinkata Myyrmannin tapauksesta..?

Schmetterling

12.12.2008 12:59

Niin, saattaa hyvinkin olla, että huoltajien hysteria tässä on suurinta. Ainakin osa teini-ikäisistä on varmaan keskinäisessä kielenkäytössään tottunut niin rajuun huumoriin, ettei ehkä ota moista kajaljuttua vakavasti. "Myyrmanni-muistutus" ostarilla notkuvien huoltajille olisikin mojova - kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu vastaan ;)

martin

12.12.2008 16:20

Aluksi olen sanaton, sitten vihainen. Pelko on hirvittävä voima - mutta sille EI saa antaa valtaa.

gerdhuld

14.12.2008 23:31

Tuli tässä mieleen oman kouluni "koulu-uhkaus". Joskus pian Kauhajoen tapahtumien jälkeen kouluumme tuli huhu, että netistä on löydetty videoita, joissa on kuulemma "uhkauksia".

Toinen näistä videoista osoittautui kaksi vuotta sitten tehdyksi yläasteen atk-ryhmän videoksi, jossa oppilaat juoksivat ympäri yläasteen puolen käytäviä luudat kädessä. Toinen video oli myös yläasteen atk-ryhmän tekemä, jossa "noita" uhkaili, että ihmiskunta tuhoutuu, jos se ei ala säästämään luontoa.

Minua ei edes alun alkaenkaan pelottanut kuulla tieto (en siis tiennyt, millaisesta uhkauksesta oli kyse), koska tiesin, että jos minun koulussani olisi uskottava "koulusurmaaja" tunnistaisin sellaisen. Pienistä kouluista on joskus hyötyä..