• Aboa

Pääsiäinen

Upea sää.

Pupu lähti torpalle ystävänsä kanssa jo tortaina, minä seurasin perässä perjantain harjoitusten jälkeen. Alkaa uuvuttaa koko teatteri. Eilenkin meni pitkälti yli puolenyön, ennen kuin olin kotona ja nukkumakunnossa. Onneksi ensi-ilta on tällä viikolla!

Pupun ystävä oli työteliäs ihminen ja he kaksi puuhasivatkin yhdessä pihatöitä. Minä puolestani listoitin eteistä ja sähkökaapin koteloimista lukuunottamatta se huone on valmis.

Pääsiäislauantaina käytiin Uudessakaupungissa syömässä. Poikkesimme siellä eräässä sekaisessa vanhaintavarainliikkeessä, mistä mukaan tarttui kuvan kaksi pinnatuolinraatoa. Kun naapurin isäntä tuli seuraavana päivänä kylään, puheeksi tuli tuolut, ja ilmeni, että hänellä on sorvi. Huimasta viiden euron kappalehinnasta hän lupasi sorvata selkänojiin uudet pinnat puuttuvien tilalle. Mukavaa, kun on joku hauska puhdetyö kevääksi. Ja mukavaa sinänsä, kun en ole koskaan mitään tällaista hommaa tehnyt. Jokainen liitos pitää avata ja liimata uudelleen. Toivottavasti saan palat rikkomatta irti.

3 kommenttia

mopsi22

28.3.2008 13:12

"Sekainen vanhaintavarali liike" kuulostaa ihan tutulta :D Onpa sitä eräs (hesalainen?, en muista) kutsunut viehättäväksi antiikkiliikkeeksikin. Meillä kesti hieman aikaa yhdistää luonnehdinta oikeaan liikkeeseen ;)

mopsi22

28.3.2008 13:13

edit: vanhaintavaraliike

Aboa

31.3.2008 13:53

Onko sen omistaja enää kovin kiinni tämän maailman asioissa?