• Aboa

Luonnollisesti juuri niin

Ja tietenkin, tietenkin minä nikkaroin tälläkin viikolla pupun kanssa. Lauantaina pupu meni mehiläiskurssille ja minulla oli luppoaikaa viitisen tuntia. Pidin kiirettä ja sain kuin sainkin pupun yllätettyä saamalla kattorakenteet valmiiksi. Ne pitää vielä käsitellä valkoisella puunsuojalla ennen kennolevyjen asentamista, sillä muuten tumma puu kuulemma kerää niin paljon auringon säteilyä, että se haurastuttaa muovilevyt rikki.

Sunnuntaina tehtiin pupun kanssa päädyt valmiiksi. Mielestäni tuo puolipyöreä ikkuna on aikas hieno tuossa päädyssä! Oikealla näkyvä pääty on viime syksyllä valmistunut viherhuone, jossa jo nyt auringonpaisteella lämpötila nousi jopa pariinkymmeneen asteeseen. Kelpasi siinä taukoa pitää ja nauttia punssia sekä nauttia lämmöstä ja hyvästä seurasta.

4 kommenttia

sleepygay

15.3.2010 11:38

Kaikkea tekin osaatte! :) Itselläni menisi sormi suuhun ennen kuin pääsisi edes alkuun. Tekemällä kai sitä oppii?

Aboa

16.3.2010 07:58

Kun naapurin remonttitaitoisempi mies oli auttamassa tuon oikeanpuoleisen rakennuksen kanssa, oli niiden oppien mukaan aika helppo tehdä sitten tuota kasvihuonetta. Samalla sai vältettyä pari sellaista fibaa, mikä eka rakennuksessa kävi.

martin

17.3.2010 23:53

Onpa hienoa jälleen kerran, Aboa!

sleepygay

18.3.2010 19:01

Tuo kaari-ikkuna antaa kyllä hienon säväyksen. :)