5 kommenttia

Perro

22.1.2009 11:05

Wau! Minunkin pojallani (ja hänen tyttöystävällään) on tassit edessä tänä vuonna. Jännä nähdä onko siellä poikapareja. Joka tapauksessa minulle tai miehelleni on suotu kunnia tanssittaa poikani daamia sitten "vanhempien" osuudessa. Minä olen siitä ylpeä.

Blueriver

22.1.2009 12:59

Olen miettinyt joskus, että eikö vanhojentanssit voisi järjestää yksinkertaisimmin sukupuolineutraalina tilaisuutena siten, että pojat tanssivat poikien kanssa ja tytöt tyttöjen kanssa? Minua on ainakin ahdistanut käydä sukulaislasten tilaisuuksissa, joissa näkee, että kaikki eivät ole päässeet mukaan kun paria ei ole löytynyt. Varsinkin niissä tapauksissa, joissa tyttöjä ja poikia on eri määrä, olisi ratkaisu loistava. Miksi ei perinteistä päästä eroon?

millikan

22.1.2009 13:06

No ne perinteiset tanssit eivat ole kauhean sukupuolineutraaleja kuitenkaan, jotakuinkin joka tanssissa on kaksi eri roolia joista jompikumpi pitaa opetella, molempien hallitseminen onkin sitten kinkkisempaa...

Meidan tansseissa jotkut jattaytyivat ihan muuten vaan pois, ja pari poikaa taisi olla enemman kuin tyttoja, mutta naille tuli daamit sitten toiselta vuosiluokalta. Meilla oli myos yksi tyttopari, joista toisella oli tumma puku yms paalla ettei sekaan mitenkaan gender-neutraali ollut...

martin

23.1.2009 02:33

Ilo kuulla!

Splenetic

23.1.2009 07:38

Mahtavaa! Hyvä heille! Mun vanhaintansseissa oli tyttöpari, eikä se kyllä ollut kiinni siitä, etteikö poikia olisi ollut tarpeeksi. Reetta ilmaantui harjoituksiin ulkopuolisen tytön kanssa ja itse tansseihin frakissa. Kateeksi kävi... ja käy oikeastaan edelleen. Todella rohkea teko syvällä Pohjanmaalla!