5 kommenttia

sleepygay

9.12.2008 13:46

Jestas! Kamalaa! Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun tuollainenkin on olevinaan hauskaa. Tai vaihtoehtoisesti jollain on tosi vakavia mielenterveydellisiä ongelmia (niin kuin oikeastaan joka tapauksessa). :(

Olen tosi pahoillani koko yhteiskunnan puolesta.

Napalmia

9.12.2008 19:28

Minusta pitäisi järjestää koulun alkamisen juhla eikä päättymistä pitäisi paljon juhlia, koska kouluun menemisen olisi hyvä olla myönteinen asia.

Vermillion

10.12.2008 04:34

On mielestäni erikoinen ilmiö, että uhkaukset ovat vain lisääntyneet sitä mukaa kun uhkailijoita on ruvettu viemään käräjille. Voisiko olla niin, että asian uutisoiminen provosoi syrjäytyneitä?

Splenetic

10.12.2008 08:48

En näe sitä erityisen erikoisena ilmiönä. Kouluammuskelut itsessään sisältävät tietyn määrän julkkishakuisuutta, samoin kuin uhkaukset, joten siinä missä koulu-ammuskelijat saavat julkisuuttam, saavat sen myös koulu-uhkailut uutisoinnin kautta. Jossain määrin tämä on jopa tässä yhteiskunnassa ymmärrettävää: julkisuutta ihannoidaan ja pidetään jonain tavoiteltavana ominaisuutena ja kouluammuskelulla/koulu-uhkauksilla sitä saa, edes hetkeksi. Toisaalta tässä yhteiskunnassa ihanteena on myös tavoitella vakuttamista, sitä että saa todistetusti ja tunnustetusti jotain aikaan, ettei ole vain kasvoton koneiston jäsen; ei ole väliä onko julkisuus sitten positiivista vai negatiivista. Kouluammuskelulla sitä julkisuutta saa isossa mittakaavassa, uhkailuilla paikallisesti pienemmässä.

Schmetterling

11.12.2008 11:28

Selvisikö tilanne - siis oliko kyseessä "vain" perätön uhkaus? Toivotan voimia ja kestävyyttä, opettajilla on varmasti tarpeeksi huolia ilman tällaistakin!