• Aboa

Burb

Viikonloppuna torpalla pidettiin naapureiden kanssa pikkujoulut. Me toimme pupun kanssa kaikenlaista kalatuotetta ja jälkuruokaa, naapurimökkiläiset kinkkua, rosollia ja laatikoita. Saunottiin ja syötiin.

Ja oksennettiin yöllä.

Ei se mikään ruokamyrkytys ollut, ei, koska kukaan muu ei sairastunut. Ei liiallista alkoholin käyttöä, koska join saunassa kaki olutta ja ruokapöydässä kaksi lasillista punaviiniä. Luulen, että syynä oli liika rasva. Olen viimeisimmät ajat elänyt aika terveellisesti, ja nyt elimistö ei kai oikein tiennyt, mitä tehdä sellaiselle rasvamäärälle, minkä se sai.

Siis luulen niin. En tiedä, onko sellaista vaihtoehtoa oikeasti olemassa.

3 kommenttia

mopsi22

8.12.2008 13:15

Eilen katottiin poikaystävän kanssa illalla leffaa ja syötiin suklaata ja karkkia. Bf meni kotiin yöksi, vatsat molemmilla pystyssä. Totesin, että katos o vielä chilipähkinöitä. Aloitan terveellisen elämän taas huomenna. Vedin pussin pähkinöitä vaihdilla, vettä päälle. Eivät todellakaan pysyneet sisällä. So, todellakin erilainen ruokavalio vaikuttaa...itse en syö rasvaa ja karkkia todellakaan usein. Ylös tulee..hyvä niin.

Splenetic

8.12.2008 16:46

Jos saat ylläpidolta postia, se johtuu siitä että ilmeisesti ei-niin-älykäs hiireni klikkaili taas omiaan kun lukaisin mopsin kommentin. Pyydän syvästi anteeksi mokomaa. Ja yritä parantua.

sleepygay

8.12.2008 17:37

Onhan se ihan mahdollista, että liika rasva on saanut tuollaista aikaan. Muistan, kun pienempänä inhosin täytekakkua, kun sen jälkeen tuli aina niin huono olo. Johtui ihan vaan siitä, että on niin sokerista ja muutenkin epäterveellistä.