• Aboa

Uusi haastekierros

Jahas, toinen haasteaalto kiertää. Koitetaan.

Tehtävä siis kuuluu seuraavasti:

Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista _pitää_ itsessään ja elämässään, mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai Ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja mistä saa lisätietoja. Kerro myös säännöt omassa blogissasi.

Jätä haastetun kommentteihin maininta siitä, että heidät on haastettu ja että heidän tulee lukea haastajan blogi lisätietojen saamiseksi.

Helppoa, eikö?

Mutta sitten puhutaan minusta.

1) Pidän siitä, että olen utelias. Olin lapsena juuri sellainen, joka purki kellon nähdäkseen, miten se toimii. Koko torppaprojektimme on ollut suuri seikkailu uuteen asiaan, perinnekorjaamiseen ja vanhojen materiaalien käyttöön. Samalla opettelin sähkötyöt ja valamisen sekä raudoittamisen jaloa taitoa. Usein unohdun tekemään jotakin uutta pitkäksi aikaa. Maailma katoaa ympäriltä ja jäljellä on vain minä, jakorasia ja huppuliittimiä.

2. Olen onnellinen siitä, että minulla on ollut turvallinen lapsuus. Minun ympärilläni on ollut rakastavia ihmisiä, joilla on ollut aikaa vaikkapa lukea Pienen yksinkertaisen karhun Suuria ajatuksia. Siteet sisaruksiin ja vanhempiin ovat yhä tiiviit. Nautimme toistemme seurasta.

3. Vaikkei miehestä saanut puhua, sanon silti. Olen onnellinen myös siitä, että minulla on pupu, joka on kiltti ja ystävällinen ja ajattelevainen ja joka kestää minua silloin kun minä en ole. Myös koira on kiva(hko), vaikken sano sitä sille ääneen. Tai pupulle. Haluaa vielä toisen.

4. Rikon heti myös toista kieltoa. On kivaa olla opettaja. Pidän ammatistani, opettamisesta, oppilaista. Sääli, että tätä työtä arvostetaan niin vähän, sillä ei tämä kevyttä hommaa ole.

5. Turku on hauska paikka elää, ei liian pieni eikä liian suuri. Olen aina pitänyt historiasta ja täällä se elää koko ajan arjessa mukana. Sääli, että muiden suhtautuminen Turkuun ja turkulaisiin on välillä haitarista.

6. Minusta on mukava keskustella ja kuunnella. Nautin väittelyistä ja huumorilla höystetyn asian puhumisesta. Hyvien ystävien kanssa höpöttäminen ja humaltuminen on parasta maailmassa.

Sellaista. Haastan seuraavaksi nimimerkit Scherzo, Nulikkaprinssi, Vermillion, JPHKI, tommy87 ja Audinkopoika.

2 kommenttia

sleepygay

16.3.2007 15:01

Minä olen myös ihmetellyt tuota sitä, kun kaikki eivät pidä turkulaisista. Sillon kun me siellä kultin kanssa käytiin, niin kaikki oli oikein mukavia. Tuttavapariskuntamme sanoi, että turku olisi mukava paikka ilman turkulaisia. Minusta se on just päinvastoin. He olivat kai saaneet vain epäkohteliasta palvelua kaupoissa ja muutenkin huonot kokemukset. Onko kaikilla turkulaisilla mahdollisesti jakomielitauti? Ensin ollaan oikein mukavia ja iloisia ja sitten heti kohta oikeita känkkäränkkiä.

Rokkihomo

16.3.2007 19:01

Turku! Helsinki on Suomen pääkaupunki, Tampere Suomen Manse,
Jyväskylä Suomen Ateena, mutta Turku on Suomen Turku.