• Aboa

Möksö

Koira mököttää.

Se joutui käymään eilen eläinlääkärillä, eikä sille saanut antaa mitää ruokaa kahteentoista tuntiin. Koko päivän se yritti ymmärtää, minne olivat kadonneet koiranraksut, miksi aamulla ei saanut puoltapurkkia Cesaria, saati illalla. Silti hyvin tyytyväisenä ja seurallisena se hyppäsi auton kyytiin puoli kuusi. Kun sitten kaarrettiin eläinlääkärin pihaan, koira tajusi koko maailman kieroutuneisuuden ja pahuuden. Siinä vaiheessa, kun siltä otettiin verikoe, se vihasi ihmiskuntaa.

Tänään se ei ole suostunut edes katsomaa minuun päinkään. Kun menin sen korille, se käänsi selkänsä ja tuhahti. Kun rapsuttelin sitä, se nousi seisomaan ja näki kohtuullisesti vaivaa kaivautuakseen vilttinsä alle. Se oli selvästi loukkaantunut. Että älä mulle rupee, isäntä..!

5 kommenttia

Kauneuspilkku

22.1.2008 09:09

Voi pientä, mikäs häntä saattaa vaivata? Toivottavasti oli vaan tsekkaus.

stellagrrrl

22.1.2008 09:20

toivottavasti ei mitään vakavaa ole sattunut!

sattuneesta syystä minunkin jormani on käynyt lähiaikoina useasti eläinlääkärillä, ja tuo ruoan häviäminen on kovin traumaattista: missä ovat yönaksut, joita on mukava rouhia peiton päällä (ja alla) ja missä aamumakkara, päivän kohokohta? jorma sitten istuu tyynyni vieressä ja kurnuttaa ("murisee"), lopulta huokaisee ja luovuttaa.

onneksi pienen rouvan muisti on lyhyt kuin kananlento... hän ei mökötä enää kotosalla!

Aboa

22.1.2008 14:53

Ei mitään pahaa, ötökkä kävi vain verikokeissa, jotta nähtäisiin juoksun aika. Tyttö kun ei tahdo tulla raskaaksi, vaan taitaa vain nauttia astutuksesta, ei muuta. Lieneekö isäänsä tullut..?

Stellagrrrl, onko sinulla todellakin naaraskoira, jonka nimi on Jorma..?

stellagrrrl

22.1.2008 18:32

onpa hyvä, ettei mitään vakavaa.

ehhhehe. jorma = jorma-irmeli tunnettiin vuosia nimellä yoda (joka tosin sekin on pojan nimi), mutta se vääntyi vähitellen... ja tosiaan narttu tuo mun jormani on.

sleepygay

22.1.2008 21:13

Mun vanhempien koira on kanssa melkonen mököttäjä. Se on joskus suuttunut leikistä niin pahasti, että on mököttänyt vaan koko loppupäivän sängyn alla. Ja kiiman aikaan mitään muuta se ei teekään kuin mököttää sen takia, kun ei pääse ulos niin paljon kuin haluaisi. :D