• Aboa

Kevätleski

Pupu lähti kukkamarkkinoille Viroon ja minä jäin kotivahdiksi. Mietin ensin, josko olisin mennyt maalle, kun naapurit ovat siellä, mutta en mene, en ainakaan tänään. Nautin illasta, joka pyörii ihan vain oman navan ympärillä. Kävin ostamassa hyvää punaviiniä, kotimasta brie-juustoa ja vihreitä oliiveja sekä vuokrasin Makuunista kaikkea sellaista, mitä pupu ei varmasti tahdo nähdä, kuten Putoavia enkeleitä tai Sauna.

Tänään siis tissutellaan punkkua sängyssä ja katsotaan kaikkea kivaa. Taidan käydä vielä kebabin ja suklaajäätelöäkin. Huomisesta ei sitten mitään tietoa. Baariin, anyone?

3 kommenttia

mopsi22

15.5.2009 16:47

katos huomenna sussuun katsomaan euroviisujen finaalit :D

ehkä olen siellä siskoseni kanssa (sinulle sopivan vanhaa seuraa ;);) ja poikkikseni kanssa, jota ei voisi vähempää kiinnostaa ja ehkä mukaan tulee vielä yksi ystävätarkin :)

Aboa

15.5.2009 19:53

Ai niin, Euroviisutkin vielä. Tylsää kun ei tunne baareista oikein ketään, paitsi naamalta sellaiset vanhat vaarit jotka olivat vanhoja jo silloin kun mä debytoin. Ei taida oikein huvittaa tulla Sussuun yksin istumaan ja katsomaan viisuja.

mopsi22

16.5.2009 12:01

:)

sisko ja mä ja sen muija ja ehkä mun poikkis raahaudutaan jo ysiltä ettiin paikka, jotta ei sitte tarvii fanaattisten homojen kanssa tapella seinänojailupaikoista...

en kyl oo mikää viisuihminen... :S