• Aboa

Jumalaton krapula

En sitten päässyt torpalle eilen.

Meidän piti herätä aamulla kymmenen jälkeen ja lähteä maalle yhdessä pupun ystävän kanssa.

Pupu herättikin minut ja kun katsoin kelloa, se oli yksitoista. Ihmettelin sitä hiukan, koska olo ei ollut ollenkaan sellainen, että olisi nukkunut riittävästi. Katsoin toistakin kelloa ja se näytti samaa. Pupu hoputti minut suihkuun.

Peseydyttyäni istuin keittiön pöydän äärellä ja yhtäkikiä oli koti täynnä ystäviäni. Pupu oli sopinut heidän kanssaan polttareista ja he tulivat ottamaan minut hallintaansa. Kello oli vasta kahdeksan: pupu oli siirtänyt kaikkia kelloja eteenpäin, jotta hän saisi minut ylös sängystä niin aikaisin.

Ensin söimme kuohuviiniaamiaisen ja sen jälkeen minut pakattiin autoon ja ajettiin saaristoon ystävän uskomattoman kauniille mökille. Siellä grillattiin, syötiin hyvää ruokaa ja uitiin meressä. Pupu oli tuotu toisella autolla samaan paikkaan ja lopulta meidät laitettiin samaan morsiussaunaan, missä meidät mm. pestiin suolalla, jotta vanhat synnit irtoaisivat meistä. Nyt on tilaa uusille.

Mökin jälkeen ajettiin piknikille Kuusiston linnanraunioille, minne tuli mukaan lisää ystäviä. Sen jälkeen mentiin hetkeksi kotiin lepäämään ja syömään ja viimeiseksi baariin, jossa sain vielä nauttia varta vasten paikalle kutsutun trubaduurin laulusta.

Ajatelkaa, ei julkista nöyryytystä, ei pukemista sukkahousuihin ja hassuun peruukkiin, ei Pims-keksipaketin kaupittelua illanhämyisellä kauppatorilla. 'Ostakaa pims-looraa...'

Ei ei. Vaan miellyttävää mukavaa kivaa päivää, auringonottoa, illanistumista hyvien ystävien kanssa. Kuka voisi toivoa enemmän?

2 kommenttia

Tui

22.6.2007 10:15

Miun polttarit olivat kanssa sitä ihanaista yhdessä oloa rakkaiden ystävien kanssa ja päivä oli mitä ihanin :)

Roope2

24.6.2007 21:31

Ei kukaan.