• Aboa

Ihmeistä suurin

Ajattelin lähteä tänään baariin katsomaan teatteri Kantanäyn homokabareen viimeistä esitystä. Lava on täynnä tuttuja ja toivottavasti myös katsomo. Muutenkin on kiva mennä pitkästä aikaa ulos, sillä viime kerrasta on aikaa jo parisen kuukautta.

Hämmästys oli suuri kun pupu ilmoitti lähtevänsä mukaan. Hän ei yleensä jaksa lähteä iltasella minnekään, mutta tällä kertaa hän innostui liittymään seuraan. Olen paitsi ällikällä lyöty, myös hulppean tyytyväinen. Täältä tullaan, Suxes! Tervehtiä saa jos tunnistaa.

6 kommenttia

Rokkihomo

21.1.2012 12:23

Ja onhan se mukava että siinä baarissa käy välillä komeitakin miehiä. Terveisiä.

Aboa

24.1.2012 17:12

Kuinka se pehtoori tuolleen..? (tyytyväistä kujerrusta)

martin

25.1.2012 00:19

Ihmeistä suurin on ristinkuoleman osoitus, eikö?!

Aboa

26.1.2012 21:47

Martin, ehkä sinulle.

Vaikka koen itseni uskonnollishenkiseksi, vaikken kylläkään aikoihin kirkkoon kuuluvaksi henkilöksi, ristinkuolemat ja muut vastaavat ovat kristinuskossa niitä asioita, joita vähiten arvostan. Pidän siitä, miten Jeesus toimi suhteessa lähimmäisiin, miten hän kehotti ihmisiä toimimaan ja ajattelemaan, mutta muu on minun mielestäni tarpeetonta jälkeenpäin lisättyä juttua, jolla asiaa puhuvasta viisaasta miehestä tehtiin jumala. Ei sitä minun mielestäni olisi tarvinnut, kuten ei keskustelua neitsyt Marian neitsyydestä tai pyhän hengen olemuksesta. Tärkeämpää kuin yksittäisen neitsyen immenkalvo tai se, oliko hauta tyhjä vaiko ei, on se, että oltaisiin ihmisiksi ja kokeiltaisiin tykätä toisista.

Roope2

1.2.2012 11:53

Olin myös kabareen viimeistä esitystä katsomassa työkavereideni kanssa.

Aboa

3.2.2012 10:52

Olitko? Siellähän mekin, toka rivissä työkavereitteni kanssa.