• Aboa

Hetki lyö

Loman viimeinen viikonloppu alkamassa. Tarkoitus olisi viettää mökillä aikaa lauantaihin asti ja illalla palata Turkuun.

Viimeisin myrskytuuli oli hämmästykseksemme katkaissut kaksi puuta mökin pihasta, hontelon raidan ja komean vanhan tuomen. Se raita ei minua haitannut, sillä olisin muutenkin tahtonut laittaa sen kappaleiksi, mutta ison tuomen menetys on vähän kurjaa. Ja kun lisäksi innostus runkojen pillkomisesta ei oikein innosta, en kovinkaan iloisena odota ensi viikolle luvattua myrskyä. Pihassamme kasvaa kaksi ikivanhaa ja jättikokoista koivua sekä yksi suunnaton kuusi. Jos niistä mikä tahansa saa päähänsä antaa periksi, menevät torppamme katto ja piiput siinä samassa.

Turussa olisi kaupunginosamme pihamarkkinapäivä sunnuntaina (http://www.portsa.fi/fi/tapahtumakalenteri/53), joten siksi ajamme Turkuun jo lauantai-iltana, jotta saamme aamuksi oman pöytämme valmiiksi. Tarkoitus olisi myydä tarpeettomaksi jääneitä tavaroita, kasvien taimia sekä kenties kinkku- ja kalavoileipiä. Uhkasipa pupu leipoa pullaakin. Tervetuloa tutustumaan Turun Port Arthuriin!