• Aboa

Haastetta elämään

Kesäpoika haastoi minut kertomaan itsestäni kuusi ihmeellistä, erikoista asiaa blogissani ja sen jälkeen haastamaan kuusi uutta ihmistä kertomaan omista omituisuuksistaan omissa blogeissaan, sekä heidät haastamaan myös kuusi seuraavaa bloggaajaa kirjoittamaan ja jälleen haastamaan.

Ja niin edelleen.

Blogiin pitää kirjoittaa myös haastamiensa ihmisten nimet ja pelin säännöt. Haasteesta pitää ilmoittaa haastetulle suoraan hänen oman bloginsa kommentteihin, jotta hän varmasti huomaa.

Mutta erikoisuuksia. Olen varmastikin monella tavalla höpö, mutta mitkä olisivat kuusi tärkeintä.

1. Olen järkyttävän aamuäreä. Haluan musertaa, murskata, raastaa ja repiä jokaisen, joka rohkenee edes ajatella ottavansa kontaktia ennen kuin olen lukenut sekä Hesarin että Turun Sanomat. Sitten olen kiltti. Kiltihkö.

2. Olen surkea kertomaan vitsejä. En muista jutun alkua, loppua tai keskikohtaa. Olen monotoninen ja tylsä. Tilannehuumorissa ja sanojen merkitykseen liittyvässä hauskuudessa olen lyömätön.

3. Vihaan sitä, ettei edes yritetä. Ettei haluta kokeilla, vaan luovutaan saman tien, testaamatta, katsomatta, onnistuisiko. Koskee soveltaen myös pupua ja minne mun paita/housut/pyyhe/kirja on kadonnut -tilanteita. Että kokeilepa vaikka kurkata kaapista.

4. Pidän kaikesta, mikä maistuu happamalle. Siinä vaiheessa, kun muiden ruokailijoiden huulet vetäytyvät inhosta kohti nielua, on ruoka minusta just hyvää. Paitsi etikkaa voisi ehkä vielä vähän---

5. Olen hyvin ystäväriippuvainen. Päivä on huono, jos en ole tavannut ketään kaveria. Aina löytyy aikaa mennä töiden jälkeen kaffelle Cafe Arteen ja rupatella.

6. Ensi kesän häät pelottavat ajoittain aika kovasti.

Ja haaste siirtyy Pimazukalle, Tellukselle, Spleneticille, Mahakkaalle, Myyrälle ja Rainille.

4 kommenttia

martin

9.3.2007 02:15

WAU! Ihanaa, kerrankin löydän ihmisen, joka myös pitää happamasta!

Rain

9.3.2007 02:56

I'll see what I can do...

pimazukka

9.3.2007 14:40

Vastasin ;)

Splenetic

9.3.2007 18:22

Working on it.