• Aboa

Auts

Kuntosalilla vaihtui maanantaina vanha bodypumppi uuteen. Kävin tänään ensi kerran kokeilemassa sitä uutta ja heti sattuu joka paikkaan. Varsinkin allit ovat hellinä ja jossakin tarkemmin määrittelemättömässä paikassa alaselässä juilii. Sillä lailla kivasti kuitenkin.

Se, mistä tahtoisin kuitenkin protestoida, on uudet musiikit. Uusi ohjelma vaikuttaa paljon teknopainotteisemmalta ja mukanalaulamattomalta. Edellisen pumpin lauluja saattoi vaimeasti hoilata mukana, ja varsinkin lämmittelybiisinä toimiva Carolan Invincible paljasti mukavasti vähemmistöjumppaajat kehonrakentajaheteroista. Tarvitsi vain katsoa, kuka osaa sanat.

Pitänee laittaa palautetta johdolle. Että vähemmistöjä täytyy kunnioittaa ja ainakin hauiskääntöjä tehdessä täytyy soida Leidit lavalla -potpuri, jottei homma mene ihan irvistelyksi.

3 kommenttia

Ransu

8.3.2007 22:16

Terve. Aivan samaa mieltä olen uusimman bodypumpin musiikista.

Hauska tapaus kun olimme kokeilemassa edellistä pumppia ekaa kertaa: pumpin loistava vetäjä, joka kieltämättä taitaa olla meikäläisiä, sanoi että lämmittelybiisi saattaa olla joillekin tuttu euroviisuista. Heti kun tunnistin sen Carolaksi käänsin salamannopeasti ilahtuneen katseeni kohti sivulla jumppaavaan puoliskooni, niin eikös pumpin vetäjä heti kommentoinu kaikkien kuullen että tää taitaa olla teidän suosikkibiisi.. Hymyilytti koko lämmittelybiisin ajan :)

Kauneuspilkku

9.3.2007 08:39

Kolmen kuukauden päästä on taas uudet piisit. Tosin meidän salilla ohjaajat sekoittelevet ekan kuukaudne jälkeen ohjelmia ihan villisti oman pään mukaan, kun eivät tykkää jostain piisistä, niin korvaavat sen vanhoilla ohjelmilla. Se välillä ärsyttää.

Aboa

9.3.2007 14:18

Ojentajapätkä on mulle yhtä tuskaa, vaikka pärjäsin edellisen pumpin dipeissä. Samoin jalkojen askellus on kamalaa.