• Aboa

Ensi vuonna tuohikuussa

Yritin tänään vaihtaa soneraliittymäni toiseen, saman firman tarjoamaan, jotta puhelinlaskuni pienenisi. Menin oikein Sonera-kauppaan sen tekemään, koska en pidä puhelinneuvonnasta tai asioiden sohlaamisesta netissä. Asiakaspalvelua aina, jos mahdollista.

Ei ollut.

Myyjä katsoi, minä päivänä minulla on eräpäivä ja kertoi, että liittymän vaihto onnistuu vain silloin, koska muuten tulee kaksoislaskutus. Että vasta 29. päivä onnistuisi. Kyselin, voisikos sen sopimuksen tehdä tänään niin, että se tulee voimaan silloin karkauspäivänä. Ei voinut. Se onnistuu vain ja ainoastaan silloin eräpäivänä. Tai sitten netissä itsekseen. Sanoin kiitos ja kävelin kilpailevan operaattorin kauppaan.

Perkele, kun minä itse hilasin perseeni ihan kauppaan asti, kun luulin asioiden hoituvan saman tien, jottei tarvitse odotella mitään vahvistuksia ja muita. Luulevatko ihan oikeasti että alan kalenterin mukaan heillä käymään? Eikö yhdeksän vuoden asiakassuhteesta kannattaisi pitää kiinni?

6 kommenttia

arosusi

6.2.2008 23:30

Ei voi kun ihmetellä. Pakko olla epäpätevä myyjä, eihän tossa ole mitään järkeä... No, pääsitpä eroon turhasta asiakasuskollisuudestasi, jolla ei sitten kuitenkaan ollut mitään käytännön arvoa.

martin

6.2.2008 23:32

Minulla aivan sama, Aboa! Halusin saada nettipuhelimen alentaakseni kulujani. Se onnistuu vain laskutuskausien taitekohdassa (siis ainakin Soneralla näin).

wilei

7.2.2008 00:55

Ohhoh. En voi kuin ihmetellä miten Soneralla on huonot systeemit. Itselläni DNA ja jos liittymätyyppiä haluan vaihtaa, riittää siihen pari tekstiviestiä ja uusi liittymätyyppi tulee käyttööni seuraavassa laskutuskaudenvaihdoksessa, eli kohdallani kuun 5. päivä. Et silleen. Muutenkin, on oikeasti edullisempiakin operaattoreita kuin se Sonera (tai Elisa).

Jyripe

8.2.2008 11:43

Minulla on aina ollut Soneran liittymä, ja olen pari kolme kertaa vaihtanut liittymän tyyppiä. Aina on onnistunut, oli eräpäivä lähellä tai ei, eikä koskaan ole tullut kaksoislaskutusta. Kyllä myyjä nyt on ollut täysin epäpätevä hommaansa...

P.S. Turku muuten oli hieno kaupunki ;-)

Aboa

8.2.2008 12:33

Jyripe, ehditkö oikein uloskin vai oliko kuinka kiire aikataulu?

Jyripe

8.2.2008 15:35

Työreissu oli, meitä oli useampia, mutta pääsin sen verran livahtamaan hotellista yksin liikkeelle että kävin tunnin kävelylenkin illalla. Joenrantaa pitkin ja pääsin kurkkaamaan tuomiokirkkoonkin sisälle, ihan pikavilkaisu vain. Sillan yli jostain kohtaa ja toista puolta jokea takaisin, sitten kävelin linnan suuntaan mutta en sinne asti, palasin jostain kohtaa takaisin kun työkaverit jo soittelivat että mennään syömään. Sellainen reissu oli. Huhtikuussa toinen reissu, useamman päivän mittainen, ehkäpä sää on sitten kivempi ja aikaakin enemmän ;-)