• Aboa

Don't call us, we won't call you.

Yritin tänään etsiä Soneralta jotakin palauteosoitetta, jotta voisin kertoa happaman kommenttini eilisestä liittymävaihtoyrityksestä. Yhtäkään sähköpostiosoitetta ei ollut missään. En nimittäin tahtoisi laittaa viestiä pelkästään palautelomakkeen kautta, koska minulla itselläni on sellainen tunne, että ne menevät pikaisen vilkaisun jälkeen suoraan roskiin. Suora ja henkilökohtainen viesti tulisi luullakseni luettua - jos ei muuta niin kuriositeettisyistä.

Vaan ei. Ei kelpaa palautekaan. Hitto.

3 kommenttia

millikan

8.2.2008 10:27

Sonerasta ei ole kokemusta, mutta muualla olen kyllä saanut pääsääntöisesti jotain vastauksia niistä palautelomakkeista...tosin isommilla puljuilla joko se vastauksen tulo kestää vähintään pari viikkoa tai sitten se on joku puoliautomaattivastaus joka saattaa olla aiheesta tai sitten ei.

Rokkihomo

8.2.2008 11:38

Sonera on p*rseestä. Ja mulla kytkökauppapuhelin, joten olen vanki...

Jyripe

8.2.2008 11:56

Yksi osoite on sonerainfo@sonera.com, mutta en tiedä miten nopeasti siihen lähetettyä postia käsitellään. Joskus olen sen palautelomakkeen kautta laittanut viestiä, ja päivän viiveellä on tullut soitto takaisin tai sähköpostia joltakin Soneran henkilöltä.